Halı böceği

• Konu Sahibi Konu Sahibi hnfesy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hnfesy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2024
11
1
1
33
Merhaba
4 yıldır evimde halı böceği varmış ama ben farketmemişim bazamın altında evlendiğim ilk yıl kabuklar bulmuştum kürkümden döküldü sanmıştım. Artık bu sene aktif olarak çıkmaya başladılar ve o zamanlar bulduğum kabuklardan dolayı anladım ki 5 yıldır iç içeyiz delirmemek elde değil. Başka bir böcek türünden dolayı ilaçlama ve sisleme yaptırmıştım o dönemde o böceklerden var mı diye kontrol ederken buldum bu kekeçleri. Şimdi ise ruh sağlığıma hakim olmaya çalışıyorum bebeğim var. O olmasa evi yakmayı bile düşündüm :) herşeyi 60 derece yıkayıp poşetledim birdaha ilaçcı çağrdım. Gelcek bakalım ben de memleketime gidiyorum 15 gün sulu temizlik yapmamak gerekşyormuş bebekle zor olur diye terki diyar edeceğim.. var mı kurtulan çok ümitsizim ve çaresiz hissediyorum BUNU YAŞYIP KURTULAN VARSA NE OLUR YAZSIN DA Bİ YEMEK YİYİM 5 günde 4 kilo verdim eridim koza larva kabuk ve böcek olarak evrimini paylaştım buyrun

Eklentiler

• IMG_4267.webp
    IMG_4267.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_4268.webp
    IMG_4268.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_4247.webp
    IMG_4247.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_4246.webp
    IMG_4246.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 29
K-Otherie diye bir Bayer haşere ilacı var, onu kullan. Biz gümüşçük, tesbih böceği ve hamam böceğiyle uğraştık (yazarken bile tüylerim ürperdi 😅). Bu böcek ilacı çok iyi, 6 ayda bir düzenli olarak kullan. Hatta ben bu ilacı balkon girişleri, eve giriş noktaları ve dış kapının önüne bile uyguladım. İçeri girmeye kalkanlar anında ölüyor; o kadar etkili bir ilaç.

K-Otherie diye bir Bayer haşere ilacı var, onu kullan. Biz gümüşçük, tesbih böceği ve hamam böceğiyle uğraştık (yazarken bile tüylerim ürperdi 😅). Bu böcek ilacı çok iyi, 6 ayda bir düzenli olarak kullan. Hatta ben bu ilacı balkon girişleri, eve giriş noktaları ve dış kapının önüne bile uyguladım. İçeri girmeye kalkanlar anında ölüyor; o kadar etkili bir ilaç.
bu bambaşka bişey ya

Ya tahta kurusu mu neydi o geldi bir ilaç sıkmıştık geçti çok şükür. Eşyalarım full ahşap onlardan dökülüyordu 🤐
Yok ya o halı böceği değil ama tahta kurusunu da tek ilaçla bitiren firmaya da helal olsun kaybetmeyin onları

Back
X