- 4 Şubat 2025
- 20
- 2
- 1
- 23
- Konu Sahibi Kubra altunc
-
Çok kötü ya koltuklar da kötü yeni mi aldın bunlar
Evet yeniÇok kötü ya koltuklar da kötü yeni mi aldın bunları
Çok demode o perdeler o halı... 2020 modasıE
Evet yeni
Evet köy eviKöy evi falansa yenisini almayın. Bu gayet yeterli.
Çok demode o perdeler o halı... 2020 modası
Odanız ile uyumlu bir halı. Ben daha sadece bu düz severim biraz zevk meselesi. Durumunuz müsaitse değiştirebilirsiniz ama çok elzem değil benceEki Görüntüle 3636572 kizlar elimde bu halı var idareteden serdim sizce bu halı yakışmış mı yoksa başka bir halı mi mı almalıyım
Niye kötü olsun ki gayet köy evi için ideal ve güzel ve kullanışlıÇok kötü ya koltuklar da kötü yeni mi aldın bunları
TeşekkürlerNiye kötü olsun ki gayet köy evi için ideal ve güzel ve kullanışlı
Herkesin teddy kumaşlı iskandinav tarzı olmak zorunda değil
Konu sahibi bence değiştirme halı gayet güzel eger ilerde düşünürsen koltukların tonlarında alabilirsin güle güle kullanın
Evimi yeni düzuyorum daha eksiklerim var alacaktım zaten ama fikir alıyım dedim teşekkürlerOdanız ile uyumlu bir halı. Ben daha sadece bu düz severim biraz zevk meselesi. Durumunuz müsaitse değiştirebilirsiniz ama çok elzem değil bence
Olur olur insan ev düzmese bile eksik çıkıyo vallahi Allah huzurlu ağız tadıyla oturmayı nasip etsinTeşekkürlerevimi yeni düzuyorum daha eksiklerim var
Evin eksikleri bitmez umarım herşey gönlünce olsunEvimi yeni düzuyorum daha eksiklerim var alacaktım zaten ama fikir alıyım dedim teşekkürler
Bu benim fikrim köy evi olması değiştirmez beğenmedim işte o lacivert o perdeler olmamış 2020den de önce modaydıNiye kötü olsun ki gayet köy evi için ideal ve güzel ve kullanışlı
Herkesin teddy kumaşlı iskandinav tarzı olmak zorunda değil
Konu sahibi bence değiştirme halı gayet güzel eger ilerde düşünürsen koltukların tonlarında alabilirsin güle güle kullanın
Ya elbette ama bu şekilde kırıcı değil de daha yumuşatarak söylenebilirdiBu benim fikrim köy evi olması değiştirmez beğenmedim işte o lacivert o perdeler olmamış 2020den de önce modaydı
Maraşlıyım farkındayım ama bununla ne alaka yani zevk meselesi içine sindiyse ne diyim be mutfak ne salon olmamış yeni yaptırmış almışsın olana şükür durumu yokEvet size göre öyledir görüşünüze saygı duyarım bunlara bile şükretmeliyiz nice evler barklar yıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?