- 14 Ocak 2009
- 891
- 237
- 103
- Konu Sahibi yagmurgozlum54
-
. 89 TL ye N11 den almıştım welsoftdur alalı daha 2 ay olmadı bir fiyat düşünmedim sizin teklifiniz nedir?6metre kare hali ortusunu ne kadara vereceksiniz
Hmm yok tesekkurler ben bir tane aldim 25 tl ye sifir :) simdi bir tanede salona dusunuyorum. 89 TL ye N11 den almıştım welsoftdur alalı daha 2 ay olmadı bir fiyat düşünmedim sizin teklifiniz nedir?
Hmm yok tesekkurler ben bir tane aldim 25 tl ye sifir :) simdi bir tanede salona dusunuyorum
Canim senin sattigin ama ikinci el olmus artik zaten sifiri 70tl ben kac yere sordum pazarda 50 tlye de var ayni malMerhaba fiyat 6 metrekare için 65tl 3.5 metrekare için 45 TL sizde arkadaşın yaptığı gibi o parayla sifir polar örtü alabilirsiniz
Biraz daha dusurseniz.
Canim senin sattigin ama ikinci el olmus artik zaten sifiri 70tl ben kac yere sordum pazarda 50 tlye de var ayni mal
Hayir benm aldigim 25tl yalan soylemiyorum neden soyluyum senin ortulerin aynisi burda o fiyat seninle muhattap olamicam bu kadar kendini onemseme mesajimdan alinti yapip yapip beni cevap vermeye zorluyorsun yazma kardesim yazma25 tı sımdı 70 mı oldu :)) ha gayret bıraz daha cıkarsan aldıgım fıyatı yakalayacaksın pazardakıler tuylenme yapıyor ve lekesı cıkmıyor sana sureklı savunma yapmak zorunda degılım rıca etsem almayı dusunmuyorsan konumu takıp etmeyı bırakırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?