• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halı tartışması

Ashley_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
502
11
46
Bursa
Kızlar üst komşumuz mutfak balkonundan halı çıkarmış.
balkon baktım olduğu gibi toz ve saç vardı.Balkona su döktüm resmen bildiğin toz birikti giderde.
Bende sinir oldum, ilk defa görüyorum böyle bişey yaptığını ve yukarı çıktım ama o kadar sinirliyim ki elim ayağım titriyor.
Dedim alt komşunuzum, halı çıkarmıssınız balkon olduğu gibi toz, sac olmuş gideri bile tıkadı, mutfak balkonu burası yemeklere geliyor.
Kadın silkemiyorum, süpürdüm güneşlensin diye çıkardım dedi tatlı dille ve silkelemem çamaşır falan asabilirsiniz dedi.
Neyse bende çok uzatmadım ama ilk girşim çok sinirliydi olaya.
Acaba kadına ayıp mı ettim o kadar sinirli konuşarak,yukarı çıkıp kusura bakmayın felan mı desem ne dersiniz içim tuhaf oldu?
Not:bu arada kadın bu olay olduktan sonra markete gitti hemen, sonrada ilginc bişey daha oldu, sanki kapı kurcalanır gibi ses geldi anlamadım ne olduğunu, kapı deliğinden bakim dedim kadın yukarı doğru çıkıyordu.Acaba dedim bana mı bişey yapmaya geldi:27: ya ne bilim insanlar psikopat ben öyle sinirli konuşunca sonradan dank edip de sinirleri bozulup psikopatlık yapabilir.Bu arada kadın yaşlı oldukça 55-60 vardır.

hiçbişicik olmaz canım iyi yapmışsın çırpmasa bile senden izin alması lazımdı bide mutfak balkonu bu ıyy ben olsam bende çıldırırdım...

bizimde öyle bi vukatımız oldu kadın çırpmış çırpmış balkonu bi süpürdüm bi avuç toz çöp aldım elime gittim kapısına bunalr senin pisliğin deyip içeri attım al kendi pisliğini kendin temizle dedim bi kaç kere yine çamaşırların üstünden falan çırpmıştı uyarmıştım anlamadı kendi kaşındı .şaşırdı bişi diyemedi bidahada böyle bişi yapmadı dişini göstercen canım yoksa ezerler...

hiçbişicik olmaz canım iyi yapmışsın çırpmasa bile senden izin alması lazımdı bide mutfak balkonu bu ıyy ben olsam bende çıldırırdım...

bizimde öyle bi vukatımız oldu kadın çırpmış çırpmış balkonu bi süpürdüm bi avuç toz çöp aldım elime gittim kapısına bunalr senin pisliğin deyip içeri attım al kendi pisliğini kendin temizle dedim bi kaç kere yine çamaşırların üstünden falan çırpmıştı uyarmıştım anlamadı kendi kaşındı .şaşırdı bişi diyemedi bidahada böyle bişi yapmadı dişini göstercen canım yoksa ezerler...

Bende aslında şu kapım kurcalanana kadar normaldim ama sonra dedim kadının üzerine mi gittim, bi de tırstım açıkcası polisi bile aramaya düşündüm o an ama gelseler nolcak ki, ne dicem ortada bişey yok :18:

Bende aslında şu kapım kurcalanana kadar normaldim ama sonra dedim kadının üzerine mi gittim, bi de tırstım açıkcası polisi bile aramaya düşündüm o an ama gelseler nolcak ki, ne dicem ortada bişey yok :18:

emin miisn kapının kurcalanmasından sana öyle gelmiş olmasın .ha bide özür falan dilersen haklıyken haksız duruma düşersin bence hiç oralı olma muhattapta olma canım rahat ol..

bıktım ya şu halı sılkelemelerden yemınle bu ne terbıyesızlık ya, benımde yukardakı yapıyo cıktım serbestmı dedım evet ne olmus dedı, o zaman haber ver kapıyı kapatıyım mutfak burası yemek pısıyo dedım olur dedı

yönetıcı fılan yok serbest yanı:26: bıktım yemın ederım bıktım
evlerınde elektırık süpürgesı yokmu bunların ya :19:

korkma bısey olmaz sıkı kıtle kapını.
özür dıleme haklı olan sensın

Uyarmakla iyi yapmissin cnm.
Geri adim atma bence. Yuz bulup tekrarlayabilir sonra.
Kapi konusunda da ust komsun oldugundan, belki yanlislikla kendi dairesi diye anahtarla acmaya calismis olabilir senin kapini.
Benimde basima gelmisti de oradan biliyorum:))
Yasli demissin birde kadini, ne bileyim aklime oyle geldi.

Yok ya bir şey yapamaz o kadar da değil yani

Kapı sesi sana öyle gelmiş olabilir,şimdi huzursuz olduğun için daha fazla ses duymaya başlamışsındır

Ama iyi ki söyledin yoksa o halı çırpmaları bitmez bu kadınların

emin miisn kapının kurcalanmasından sana öyle gelmiş olmasın .ha bide özür falan dilersen haklıyken haksız duruma düşersin bence hiç oralı olma muhattapta olma canım rahat ol..

Tatlım , olay aynen şöyle oldu.Ben salondayım dış kapıya çok yakın tv açık değil bilg dayım.Ev sessiz.hani olur ya kapıya anahtar takılır açılmaya çalışılır öyle bir ses duydum yaklaşık 5 sn falan sürdü bende tam anlayamadım, kalkıp kapıya gitmem 15 sn sürmüştür baktım delikten kadın yukarı çıkıyordu.Bi de kadın içeri girer girmez bağırmaya başladı.Tabi ben iyice tırstım ne ye uğradığımı şaşırdım hatta tlf umu bile aldım elime polisi arıcaktım.Ama dondum kaldım.
Anlayamadım ne olduğunu şimdi diyorum keşke hemen kapıyı açsaymışım noldu diye.En azından emin olurdum yada ne istediğini anlardım.Şimdi şüphe duyuyorum bu olayı uzatır mı diye.
Bu arada kadının hala yukardan sinirli sesleri geliyor bilmem ben mi paranoyak oldum yoksa gercekten kadın psikopat mı anlamadım ya :44:

bıktım ya şu halı sılkelemelerden yemınle bu ne terbıyesızlık ya, benımde yukardakı yapıyo cıktım serbestmı dedım evet ne olmus dedı, o zaman haber ver kapıyı kapatıyım mutfak burası yemek pısıyo dedım olur dedı

yönetıcı fılan yok serbest yanı:26: bıktım yemın ederım bıktım
evlerınde elektırık süpürgesı yokmu bunların ya :19:

korkma bısey olmaz sıkı kıtle kapını.
özür dıleme haklı olan sensın

diyor ki süpürdüm koydum, süprülen halıdan o kadar saç toz çıkar mı ya.Resmen sabah sabah sinirlerim alt üst oldu.Halı çıkartmak neyin nesi ya, böyle saçma bişey ömrümde yapmadım, süpürge niye icat edilmiş.

Yok ya bir şey yapamaz o kadar da değil yani

Kapı sesi sana öyle gelmiş olabilir,şimdi huzursuz olduğun için daha fazla ses duymaya başlamışsındır

Ama iyi ki söyledin yoksa o halı çırpmaları bitmez bu kadınların

İnşallah öyledir, yok yani kavgaysa ondan tırsmam elimden geleni yaparım :32:
Ama gizli gizli bişi yaparlar mı, ay ne bilim müge anlı da falan seyrediyoruz saçma sapan sebeplerle neler yapıyor insanlar

Cnm bagirmalarini kendine yorma bence:))
Evden cik bir dolas istersen, havan degisir en azindan.
Ya da icine sinmedi, seslen komsuna kahveye cagir.
Hem niyetini anlamis olursun, hemde icin rahatlamis olur:))

Cnm bagirmalarini kendine yorma bence:))
Evden cik bir dolas istersen, havan degisir en azindan.
Ya da icine sinmedi, seslen komsuna kahveye cagir.
Hem niyetini anlamis olursun, hemde icin rahatlamis olur:))

Ay evet evde kendi kendime psikopata bağladım sanırım.Bi de kadın o kadar tatlı dilliydi ki bana karşı.
İlkten sinirliydim sonra kedi gibi tamam dedim eve geldim.
hani olur uzatırım, çirkeflik yaparım o zaman hadi kızsın.Ama onun yaptığına kim olsa aynı şeyi yapar.
kaldı li mutfak olmasa yukarı bile çıkmam, hadi derim bi su dök yıka, onunla mı uğraşıcam ama hava sıcak kapıyı açıyorum hemen altında mutfak masası olmuyor işte
çok sğl tatlım, temiz havaya ihtiyacım var sanırım:D

bişey olmaz canım tırsma hemen dağ başımı orası hiç ilgilenme olmamış gibi davran

Tamamen aynı sorun bizde de var.Anlamıyorum ben bu insanları.Halılarını güneşlendiriyormuş.Mutfak balkonumu plaj sandı:30:

Tamamen aynı sorun bizde de var.Anlamıyorum ben bu insanları.Halılarını güneşlendiriyormuş.Mutfak balkonumu plaj sandı:30:

Bende hiç anlamıyorum cnm ya, kendi evine temizlerken başkasının evini batırmak ne kadar yanlış birşey.Ama bunu düşünen yok malesef

Pis insanlar, milletin evini pisleterek kendilerininkini temizlediklerini zannediyorlar. Böyle konuları okuyunca sinirim tepeme çıkıyor. Siz de benim gibi çektiyseniz, hiç çekinmeyin polise şikayet edin. Böyle düşüncesizlik olmaz! Komşu hakkı denen bir şey var, sen süpürge çalıştırmaya üşeniyorsun diye insanlara nasıl eziyet verebilirsin? Allah'ından kork be!

dün olan olay:iki kat üstümdeki komşu.aramız da kötü felan değil.normal.balkonda kızım havlusu bornozu asılı.mis gibi yıkamıştım.pat küt bi ses.daha önceki konularımda yazmıştım.üst katımdaki deli yüzünden halı sesi duydum mu eğer çamaşırım varsa deli gibi camlara yapışıyorum.neyse arıyorum arıyorum bulamıyorum.en sonunda karşı apartmanın camına yansıyan görüntüyü gördüm yine başımdan aşağı kaynar su.....çıktım balkona yukarı xx abla bravo oldu mu şimdi dedim.ayy çamaşırın mı vardı?ben camdan baktım yoktu da yeni mi astın da bilmem ne.yok dedim sabahtan beri burada kurumadı ki bornoz bu dedim.kusura bakma vs.balkonumu yeni akıttım temizledim bi de sabahtan.sürekli bu insan müsveddelerini halısının çöpünü saçlarını temizlemekten bıktım usandım.11 senelik evliyim bir kere halı çırpmadım arkadaş.
elektrik süpürgeleri canavar gibi.ne diye silkelenir anlamı ne.6 ayda bir ver yıkamacıya oh mis.balkonumu kapatmak istiyorum ama bu evimde uzun süre kalmayacağız.küçük.umarım en kısa zamanda satıp gideriz.kötü komşu insanı ev sahibi yapar derler:47:

Son düzenleme:
Back
X