Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım daha dün ihlasın aura clenmax aldım halıdan çıkanlara inanamadım. üstelik yeni yıkatmıştım halıyı. yeni eve taşındım ve tüm halıları yıkatmıştım yeminle detercan ve bir sürü toprak çıktı içinden çamur gibi su. adam tanıtıma gelmeden öncede öyle süpürdüm ki halıyı anlatamam şaştım kaldım alacaksan ihlas derim. bütçen de müsaitse ben 1700 liraya aldım 12 ay taksitle.
bende rowenta var. aynı modelin arçalik markalısıda satılıyor. ama bunlar bir kez alınıp ömür boyu kullanılacak eşyalar. bende ihlas almayı istiyorum ama şuan bütçem uygun değil evdede halı yıkama mak. var. bencede ihlas aura almalısın tanıtımı vardı gitmiştim havadaki tozları bile çekiyor. tam benlik bir makina.
cnm bizdede var ihlasın beş para etmez..............
anlatıyım hemen bize ilk çat kapı gelinde neyse biz saf sen tut kandık aldık onca para verip tabe jeton düşmedi sonuçta teşhir ürünü niye onu aldıysak bizdede var saflık neyse hiç kullanmadık bunlar birkere geldmi sülük gibi yağışıyorlar zaten 2 hafta geçmeden arıyorlar falan neyse başka ürün için tekrar geldiler dedik biz bunu hiç kullanmadık ilk getirdiklerinde göstermediler mi dedik gösterdiler ama nasıl yapılacak unuttuk hiç onu kullanmıyoruz sadece süpürmek için kullanıyoruz neyse uğraştı aradı biryerleri falan sonuç çalışmadı ve ilk denerken az şampuan kattı dedik neymiş o kalıntı yapmışmışda ondanmış boşa onca para verdik yane çok pahalı aynı taksitlere daha ucuzunu bulabilirdin ve enazından yakana yapışan olmas her yeni üründe dakkada aranır mı insan ya kaç defa dedik silin yok yok anlamıyorlar...
sizinki talihsiz bir olay olmuş keşke teşhir ürününü almasaydınız çok ayıp etmişler. birde kullanması evet gerçekten teferruatlı ama çevremde kullananlar var. memnunlar.
sizinki talihsiz bir olay olmuş keşke teşhir ürününü almasaydınız çok ayıp etmişler. birde kullanması evet gerçekten teferruatlı ama çevremde kullananlar var. memnunlar.
teşhir ürünü derken bize hiç açımamış kutu getirdiler daha önce araştırdığım için biliyorum. ben gibi elektirikli aletleri zor kullanan biri için çok kolay geldi biraz önce açtım valla tertemiz halılar sbir de açık renk bilmiyorum ben ilk getirdiklerinde aldım. beğendim açıkçası tavsiye ederim derim ve ilk yıkama yapmadı bi kaç ay sonra çağıırın halılar biraz temizlensin öyle gelip gösteririz dediler. onların yalancısıyız mantıklı geldi açıkcası inan yıkattım ya yeni ama resmen toprak ve çamurlu su ve yıkadıkları ilaç çıkıyor.
Zamanında çok araştırdım doğru düzgün bir fikir edinememiştim onun için şimdi birilerine faydam dokunur belki diye yazıyorum . Annem aldı denedi sonra hemen bende aldım ...ihlas Qvac. çekimi, falan özellikleri gayet iyi. koltuklarım tertemiz oldu. yalnız; 1,5 yılda tek bir sefer halı yıkamaya gönderdğim için halılarım baya kirlenmişti. silmek hiç fayda etmeişti. Makineyi alınca o lekelri çıkarmak baya bi uzun sürdü :=) ama şimdi tertemizlerr çok mutlyum fiyatı 350 flan yanında da iyi bir blender seti de verdiler.halı yıkama makinesi gerkli birşeymiş hele benm gibi hem sakar hem de koltuk ve halıları beyaz olanlar için:)