Aşılama halif rıfat erden (aşılama)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

AskAsk

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
2.449
6
356
Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim yapılan tahlillerde eşim ve bende bir sorun olmadığı görüldü ama hamile kalamıyorum.doktor Halit fırat erden beye aşılama için gidip muayene olmak istiyorum.daha önce halit beye aşılama yaptıranlar varmı bana bu konu hakkında bilgi verip yardımcı olabilirlermi acaba?
birde ben şehir dışından gideceğim kaç gün orda kalmamız gerek aşılama için?
şimdiden cevaplayan herkese ck teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim yapılan tahlillerde eşim ve bende bir sorun olmadığı görüldü ama hamile kalamıyorum.doktor Halit fırat erden beye aşılama için gidip muayene olmak istiyorum.daha önce halit beye aşılama yaptıranlar varmı bana bu konu hakkında bilgi verip yardımcı olabilirlermi acaba?
birde ben şehir dışından gideceğim kaç gün orda kalmamız gerek aşılama için?
şimdiden cevaplayan herkese ck teşekkür ederim.

evet cevap bekliyorum deneyimli bayanlardan :2:
birde aşılama ücreti toplam nekadar tuttuyor bahçeci kliniğinde arkadaşlar :26:

kımse yokmu ya bıde bu doktoru cok ıı bılıyordum oyle dedıler ama burada kımse yok demekkı:((

.........................?????????.............................
merak etme doktorun çok ii bir doktor.Ancak O kadar çok tüp bebek hastası var ki aşılama hastası olarak ona gitmen senin en büyük şansın.Aşılama için hastalar genellikle herhangi bir doktoru seçiyorlar.Ben halit beyi alman hastanesinden beri tanırım takip ederim.İçin rahat olsun

merak etme doktorun çok ii bir doktor.Ancak O kadar çok tüp bebek hastası var ki aşılama hastası olarak ona gitmen senin en büyük şansın.Aşılama için hastalar genellikle herhangi bir doktoru seçiyorlar.Ben halit beyi alman hastanesinden beri tanırım takip ederim.İçin rahat olsun

canım cok cok tesekkur ederım, yüregime su serptin gercekten, rahatlattın benı mutlu oldumm.
tekrar tesekkurlerrrrrrrrrrrr... :71:

Back
X