halılarıyla birlikte çırpılsınlar inşallah!!

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
698
ya bu kaçıncı konum bilemiyorum bununla ilgili.paranoyak oldum bu manyaklar yüzünden yaaa.en üstte güya apartmanı idare eden aidatları toplaya kadın,yeni astığım çamaşırlara yolluğunu silkeledi.:47:pat küt bi ses duyunca hemen koştum balkona.ağzıma geleni saydım.hem kendisi dedi pazartesi silkeleme günü diye.hemde bu lafa hiç uymuyor.zırt pırt halı çırpıyor.ayıp kendi koyduğun kurala kendin uymuyırsun dedim.cevap.ben şimdi başlamıştım daha.yani kirlenmemiştir demeye getiriyor.deliricem ya.ne zaman pat küt ses duysam çamaşırım olmasada balkona cama çıkıyorum delirttiler beni elbirliğiyle.bıktım valla.kendi evimiz,ha deyince de satıp çıkamıyorsun ki...hakkımı helal etmiyorum.balkonumdan çıkan çöpleri yedirmek istiyorum bunlara.Allahım bunlara bir ders ver de kurtar beni....:50:

balkonunuzdan çıkan çöplerini kapılarına koyun,çöplerinizi balkonumda unutmuşsunuz diye de not yazın..Allah kolaylık versin

balkonunuzdan çıkan çöplerini kapılarına koyun,çöplerinizi balkonumda unutmuşsunuz diye de not yazın..Allah kolaylık versin

ayy süper bi fikir mutlaka yapın bunu, bende sinir oldum şimdi o komşuya, Allah size sabır versin, onlarada hak ettiği dersi verir inşallah sizi kurtarır.

elli kez söylediğim insan anlar mı bilmem.ben yapmadım etmedim der sıyrılmaya çalışır.ona rabbim versin cezasını.onun cezası benimkinden ağır olur.vallahi sepetin içinde saatlerdir çamaşır bekliyor.beyinsiz asıp bırakıyor halıyı güneşlensin diye.doğru burası halılar için beach ya....50 faktör krem eksik bir tek.

eşim de sinirleniyor.sana bu hamile halinle eziyet edenleri Allah ıslah etsin diyor.az önce konuştuk.kurutma makinası almayı planlıyorduk ama maddiyat açısından erteliyorduk.artık alıcam dedi.ama herşeyde makinada kurutulmuyor ki illa asmak gerekli.:47:

Aynı dert bendede var. Çalışıyorum hafta sonu sabahtan başlıyorum temizliğe camları açıyorum ev havalansın diye ne mümkün komşularım sağolsun biri halı silkeler biri sofra bezi silkeler vallahi cam açık iki dakika dışarı çıkamam biryere giderken camlarımı hep kapatırım. Ya benden sonra silkelerlerse eve bütün toz girerse diye. Sinir oluyorum. Silkelemeyin canım süpürün çok pis hissediyorsanız yıkayın yada yıkatın.

bi de kendilerini temiz sanarlar ya.başakalarını b.kları çöpleriyle kirletince temiz olunuyor galiba:47:

bir daha silkelerse hiç ses etmeden zabıtayı arayıp şikayet edin zabıtayı çağırın şöyle okkalı bir para cezası yesin de aklı başına gelsin.

Böyle birşey mümkünse eğer çook iyi fikir. Ayıp ya bir de bile bile yapıyorsa aynı şeyi sürekli.

bulunulan il ve ilçenin belediye yönetmeliğine göre değişiyor sanırım ama zabıta en azından bir uyarı cezası verebilir. beldeye göre para cezası da veriliyor.

Son düzenleme:
aynı sorun bizde de var ve komşumuuzun çocukları 25'li yaşlarda çok fena erkekler. kendi ailesine saygısı yok, her gün kavga kıyamet annesine bile anneli küfürler ediyor, elinde bıçakla dolaşıyor dışarda. Yani sırf bu yüzden halı olayında bile ters çıkışamıyorum, sonucta cahil insanın ne yapacagı bellii olmaz. çıldırcam yaa bizde ev sahibiyiz ha diyip satılmıyor da onlarda ev sahibi.
haklısın ama agzını açamıyorsun bu nasıl bir dünya ya of
:50: :50:

Canım neden bukadar sinirleniyorsun ki ? Bunun çok kolay bir yolu var oda zabıtayı aramak. Bizim apartmandada iki komşu arasında böyle bir sıkıntı vardı alttaki kadın zabıtayı aradı zabıtada 700 tl. para cezası kesti. Eğer bir daha tekrarlarsa daha fazla ceza alacakmış. Şimdi üst kattaki kadın bırakın birşey sirkelemeyi korkudan balkona bile çıkamaz oldu aman yanlışlıkla bişey düşürürüm diye :1: Hiç sıkma canını ara zabıtayı.

eskiler doğru söylemiş ev alma komşu al. böyle edepsiz bi üst kat komşu bende de var. komşu demeye dilim varmıyo yaptığı gürültü silkelediği pislik akrabalarıyla attığı naralar haddi hesabı yok bütün mahalle nefret ediyo kendi akrabalarından başka hiç kimse adam yerine koyup bununla selamlaşmıyo bile karşıda bakkal var insanlara borç yazdırıp parasını ödemiyo ne utanması var ne yüz kızarması ev sahibiyiz taşınmak kolay değil. böyle saygısız insanlıktan nasibini almamış kimselere acıyorum aslında çünkü eninde sonunda cezalarını ilahi adaletten bulacaklar hangi kötünün sonu iyi olmuş ki

canim cok sinirlisin biliyorum,
ama konu basligin
ve son cümlene cok güldüm ya,
cok yasa emi :60::60:

insallah bir an önce kurtulursun..

[[/B]
ben olsam o halıları çeker çeker düşürürdüm

daha önce bir üst kattaki komşumla ilgili konu açmıştım.yine aynı şekilde çamaşırlarımın üstüne yıkanmış ama leş gibi halıfleks sermişti suları aka aka.onu indirmiştim aşağı.bi güzelde kalaylamıştım.belediyeye vericem seni vs demiştim.şimdi o cazgır akıllandı.pazartesi çok az silkeleniyor.ama bu kadın güya bi de benle arkadaş olmaya felan çalışıyor yaptığına bak şimdi.bir daha yaparsa çok sert bi şekilde uyarıcam.arayacam zabiıtayı yoksa,uyun kurallara diye....:47:

Back
X