Ben kabine girene kadar siradakileri beklerken pusulayi inceledim. Anormal bir sey yoktu.
Henüz oy kullanmayanlar icin bu haber iyi oldu. Kontrol edip kullanılması gerek.
farkli bir durum olsa fark ederdin bence.aynen şuan içime kurt düştü benim de
Nasil yani millet gelmeden damgayi vurmus yani pusulalara?Geçen seçimde pusulalara damga vuran arkadaş bir kısmını atlamış nasıl olduysa. Oy kullanmaya gelen birisi fark etti durumu düzelttik kalanını ama önceki eksik damgalıları geçerli saymıştık. Problem çıkaran görevli olmadı ama olabilirdi de. Bu damga işi cidden sıkıntı kontrol etmek şart.
farkli bir durum olsa fark ederdin bence.
Nasil yani millet gelmeden damgayi vurmus yani pusulalara? Gerci sasirmadim ama kim o akli evvel?
Hayır arkada mühür olmalı. Ilk iş pusulalar damgalanıyorpusulanın üstünde hiç bir işaret mühür vs olmaması gerekiyor, yeni oy kullanmaya gidecekler dikkat etsin
Yok pusulanın arkasına oylama başlamadan mühür vuruluyor. Önce pusulalar sayılır sonra mühürlenip drftere yazılır öyle başlanır. Ama yanlışlıkla mühür basmayı unuttuğu pusulalar olmuş ard arda bi tomarı atlamış. Benim anlamadığım hiç mühür olmayacak diyenler nasıl oluyor uygulama farkı falan mı var ki?farkli bir durum olsa fark ederdin bence.
Nasil yani millet gelmeden damgayi vurmus yani pusulalara? Gerci sasirmadim ama kim o akli evvel?
Hayır arkada mühür olmalı. Ilk iş pusulalar damgalanıyor
Yok pusulanın arkasına oylama başlamadan mühür vuruluyor. Önce pusulalar sayılır sonra mühürlenip drftere yazılır öyle başlanır. Ama yanlışlıkla mühür basmayı unuttuğu pusulalar olmuş ard arda bi tomarı atlamış. Benim anlamadığım hiç mühür olmayacak diyenler nasıl oluyor uygulama farkı falan mı var ki?
Evet bana da ikiye katlı verdiler. Ben onu actim inceledim ozenle katladimaçmadım ki canım zaten dürüp veriyorlar ya pusula uzun olunca, benim o kullancağım parti de başlarda olunca, açmadan bastım geçtim... bakalım sandığı takip edicez, geçen seçimde etmiştik anormal bi durum olursa akşam fark ederiz, oylar benzer olur muhtemelen
Ha anladim. Ben uyanıklık yapıp bir partiyi oylamis sandim.Hayır arkada mühür olmalı. Ilk iş pusulalar damgalanıyor
Yok pusulanın arkasına oylama başlamadan mühür vuruluyor. Önce pusulalar sayılır sonra mühürlenip drftere yazılır öyle başlanır. Ama yanlışlıkla mühür basmayı unuttuğu pusulalar olmuş ard arda bi tomarı atlamış. Benim anlamadığım hiç mühür olmayacak diyenler nasıl oluyor uygulama farkı falan mı var ki?
Bu sever değişti mi bilemiyorum görevli değilim ama uygulama böyle benim bildiğim.ha öyle mi yanlış bilgi o zaman özür, tv de hiç bi işaret olmayacak denince...
yok oy pusulasının arkasında da bir damga olması gerekiyor, yoksa o oy geçersiz sayılabilir. oy pusulasında başka hiçbir işaret olmamalı.Bu sever değişti mi bilemiyorum görevli değilim ama uygulama böyle benim bildiğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?