Nasıl faydalarını gördünüz.. kimi kurum kuruluşlar halk eğitim sertifikalarını küçümsüyormuş gibi geliyor bana ben de başvurmak istiyorum da bu yüzden sordum faydalarını
Nasıl faydalarını gördünüz.. kimi kurum kuruluşlar halk eğitim sertifikalarını küçümsüyormuş gibi geliyor bana ben de başvurmak istiyorum da bu yüzden sordum faydalarını
Olur mu hic? Sonucta onlar da MEB onaylı kuruluşlar, diğer özellerden hicbir farkı yok. İşe girerke, kamu kuruluşlarının sınavlarına basvururken inanılmaz isime yararı.
Mesleki bir kursa degil ama halk egitimin tiyatro kursuna gittim.İnanilmaz keyifliydi.Sertifikam da duruyor hala.Ek ders kurslarina gittim ortaokulda o da ayni sekilde cok iyiydi.Bir arkadasim bilgisayar icin gitti cok memnundu hic de kucumsenecek degil.Gayet disiplinli calisiyorlar istanbulda ismek kurslari var cok ilgi goruyor.Ben 2 senedir istanbuldayim cok da bilgim yok yine.