Ben yapmasinlar derim. Zamaminda burda Türklerin paralarini güya degerlensin diye Yimpas a yatirdiklari aklima geldi. Sonu hüsrandi resmen. Ekonomik bilginiz yoksa eger bence bilgisi olan birine danisip halledin. Yoksa elde olan gidebilir
Enerjisanin hisseleri satildi ki kalmadi benim bildigim
bilen etrafımda hiç yok
yakın oturan bir tanıdık falan yok ekonomi okumuş
Bir şirketin hissesine yatırım yapmak pek akıl karı değil. Çeşitli hisselerle bir portfolyo hazırlamak cok daha mantıklı olur. Bu işler o kadar karmaşık değil. Okumuş dediklerine göre üniversite mezunusunuz sanıyorum. Bütün bölümlerde zorunlu ekonomi dersi oluyor. Yani en azından bizim üniversitede var. Temel konuları biliyorsunuzdur bunun üzerine biraz araştırma yapın. Yatırım konularında özellikle.
Kiz boşver altın al sonra da hisse aldım altinbastan falan dersin aman ekonomi çok sıkıcı
Anladım. Uzun süreli bir yatırım istiyorsunuz sanıyorum. Döviz hesabı açabilirsiniz %1-2 arasında vade veriyorlar bir de. Dolar veya euro takip edin görece düştüğü bir zamanda alın koyun en azından tl dolayısıyla paranız değer kaybetmemiş olur. Hem bu takip süresince araştırıyor gibi görünürsünüz. Genel olarak yatırımlarda risk ve getiri beraber artar veya azalırlar. Bir seçenek ne kadar getiri sağlıyor gibi görünüyorsa bir de üstüne reklamı yapılıyorsa riski o kadar fazladır.2 yıllık bilgisayar okudum ekonomi dersi almadım
ama ailem okudun ya araştırırsın halledersin diyor
ben aslında emindim ama burayı okuyunca yine bilmediğim şeylere girmek istemediğimi anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?