Moda Haberleri Halka Küpeler

BenTrendyol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2011
484
0
46
İstanbul
Aksesuarlar küçük gibi gözüken ancak bir kombindeki en önemli detaylardan biridir. Aynı zamanda, yaptığınız aksesuar seçimleri, etrafınızdakilerden ayrışmanıza ve feminen yönünüzü vurgulamanıza sebep olur. Bir aksesuar olarak küpe de, kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alır. Bir dönem her yerde gördüğümüz, herkeste muhakkak bir çift bulunan halka küpeler, yeniden eski popülerliklerine kavuşuyorlar. Halka küpeyle sık sık karşımıza çıkan Jennifer Lopez de, bu trendin en büyük temsilcilerinden. Hollywood camiasının ünlü isimleri büyüklü küçüklü halka küpeleri nasıl kullanıyor bir bakalım.

Devamı İçin...

Halka kupe en önemli aksesuarim saçlarım kıvırcık olduğu icin diğer kupeler takmisim takmamisim belli olmuyo ama halka hep kendini hissettiriyo halka deyip geçiyoruz ama o kadar guzel tasarim yapiyolarki örgülü taşlı telli plastik demir boncuklu rengarenk tek renk bi sürü secenegi var

ben küçük ve sade olan halkaları beğeniyorum, kafam kadar olanlar hiç hoşuma gitmiyo..

cok haklisin :))) aklima ne geldi.. bi defa erkek arkadasimla aksesuarlara bakarken " aaaa bak bu buradaki bilezikler ne hos" demisti ... "hayatim küpe onlar küpeee" ne tatliydi o anki yüz ifadesi

Benim deiki tane var ama fazla rahat bir görüntü veriyor sakın işte kullanmayın..Daha açık konuşursam hafif bir görüntü veriyor ve az sayıda kadına yakışıyor...Benim fikrim beyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…