• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halkla ilişkiler bölümü..

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Arkadaşlar merhaba ben bu yıl ilk defa girdim üniversite sınavlarına iilk sınavım iyiydi 2.si idare eder.. Tm öğrencisiyim ama sözelden girdim matematikle çok aram olmadığı için..
Netlerimden gelirse 2.öğretim türkçe ( ama buraya gitmek istemiyorum çünkü harçları çok fazla aileme çok yük olur.),sosyal bilgileer öğretmenliği..

Ama rehber öğretmenim bana puanım iyi olduğunu ve atanamayan öğretmenliklere gitmek yerine halkla ilişkilere gidip kendini geliştirirsen işi baştan sıkı tutarsan çok daha başarılı olursun diye bi tavsiye verdi.. Bende size danışmak istedim aranızda halkla ilişkiler bölümnü okumuş veya okuyanınız vardır bana yardımcı olabilirsiniz :(

Halkla ilişkiler okumadım ama kariyerimi o yönde geliştirmek istiyorum. Eğer ki iş aranılan malum sitelerde gezinirsen, en çok eleman aranılan sektörlerden birinin halkla ilişkiler olduğunu görürsün. Tabi önümüzdeki senelerde mezun sayısı arttıkça ne olur bilmem. Ama bence güzel bir bölüm. Başarılar dilerim canım :12:

Halkla ilişkiler okumadım ama kariyerimi o yönde geliştirmek istiyorum. Eğer ki iş aranılan malum sitelerde gezinirsen, en çok eleman aranılan sektörlerden birinin halkla ilişkiler olduğunu görürsün. Tabi önümüzdeki senelerde mezun sayısı arttıkça ne olur bilmem. Ama bence güzel bir bölüm. Başarılar dilerim canım :12:

Çok teşekkürler ederim.. öğretmenlikte çok fazla yığılma var.. Malesef sözel bölümdede öyle çok tercih edebileceğim bi bölüm yok hallkla ilişkilerii tercih etmeyi düşünmeye bşladım baya baya :)

Ablam halkla ilişkiler son sınıf öğrencisi olacak önümüzdeki sene
Kendisi bölümünden memnun :34:

Bende tanıdık bir kaç kişiye sordum onlarda memnun olduklarını söylemişlerdi birde size danışmak istedim çok saolun ya..
İngilizce ve almanca dersleri gördüğüm için temelim var o dilleri dahada geliştirmeyi düşünüyorum..

Halkla İlişkiler okumuş biri olarak fikrimi sorarsan sakın ha sakın yazma. Sonuçta alaylı da olsan mektepli de olsan yapabiliyorsun bu işi. Ve şu an piyasada Halkla İlişkiler diyince ilk olarak pazarlamacı akla geliyor. O kadar pişmanımki bu bölümü okuduğum için. Hayatta ki en büyük pişmanlıklarımdan biridir desem yalan olmaz sanırım.

Halkla İlişkiler okumuş biri olarak fikrimi sorarsan sakın ha sakın yazma. Sonuçta alaylı da olsan mektepli de olsan yapabiliyorsun bu işi. Ve şu an piyasada Halkla İlişkiler diyince ilk olarak pazarlamacı akla geliyor. O kadar pişmanımki bu bölümü okuduğum için. Hayatta ki en büyük pişmanlıklarımdan biridir desem yalan olmaz sanırım.

owff :( Bu yorumdan sonra baya bi kararsız kaldım ya ne yapıcam ben böyle :(

Bölümünü okumadım ama bu işi yapıyorum iki aya yakın süredir.

Bölüm olarak bilmem de, iş olarak çok zevkli. Tavsiye ederim. :24:

Back
X