Kekler - Pastalar halleyli yaş pasta

ozgeozge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2009
3.008
24
118
İzmir
halley ve kremsantili pasta

halleyleri kıralım kremsantiyi sütle cırpalım halleylerle karıstıralım

6tane halley 2 paket kremsanti herhangi bir pandispanya

keki şekerli ılık sütle ıslatalım arasına halleyli kremsantiyi sürelim isterseniz kurutulmuş meyve parcaları koyabilirsiniz daha fresh oluyor

ayyy halleye bayılırım zaten canım ellerine sağlık en kısa zamanda yapayım ben bunu.. ama kimselere vermem hepsini kendim yerim ne 16 kişisi :56::52:

geçen gün pasta yaparken pasta kremasıyla biraz krem şanti arttı daha önce halleyli krem şanti diye duymuştum. karıştırıverdim rastgele streçledim sirf malzeme ziyan olmasın diye.ve sonuç inanılmazdı. halleyim de hindistan cevizliymiş dondurma gibi oldu.ama kremayla karıştımak lazım bence sadece krem şanti çok sıradan olur.

kremadan kastınız ne çiğ kremamı pasta kreması mı pasta kremasıyla bana agır geliyor kremsantiyle daha hafif ve ben pastane kremsantisi kullanıyorum dahada hafif oluyor ovalette marka

kremadan kastınız ne çiğ kremamı pasta kreması mı pasta kremasıyla bana agır geliyor kremsantiyle daha hafif ve ben pastane kremsantisi kullanıyorum dahada hafif oluyor ovalette marka

yok ben kendım yapıyorum kremayı

şu süt seker un karısımı olan kremamıdır bu bazen yumurta sarısı konur eger oysa tavsiyem onla karıstırmayın halleyleri cünkü homojenize bir karısım olmuyor tabi damak tadı ama pastacılık kursunu bitirmiş biri olarak ögrendiklerime göre söylemek istedim

şu süt seker un karısımı olan kremamıdır bu bazen yumurta sarısı konur eger oysa tavsiyem onla karıstırmayın halleyleri cünkü homojenize bir karısım olmuyor tabi damak tadı ama pastacılık kursunu bitirmiş biri olarak ögrendiklerime göre söylemek istedim

sade krem santı de cok ham oluyor gıbı gelıo bana.Ben daha tok tatları sevıyorum. Daha zengın yani.
Gecen pasta yaparken hem krem santım hem de kremam arttı halleyle karısıtırıp kek kalıbında sekıl verdım.harıka oldu.sade krem santıyı bıle pastalarda tek kullanmam ben ya da en ustune renk bakımından beyaz olsun dıye sade olarak kullanırım.yaptıgım krema dedıgın gıbı sut+un +yumurta varsa bazen labne koyuyorum pastaya gore ama buna labne olmaz tabi.

sade krem santı de cok ham oluyor gıbı gelıo bana.Ben daha tok tatları sevıyorum. Daha zengın yani.
Gecen pasta yaparken hem krem santım hem de kremam arttı halleyle karısıtırıp kek kalıbında sekıl verdım.harıka oldu.sade krem santıyı bıle pastalarda tek kullanmam ben ya da en ustune renk bakımından beyaz olsun dıye sade olarak kullanırım.yaptıgım krema dedıgın gıbı sut+un +yumurta varsa bazen labne koyuyorum pastaya gore ama buna labne olmaz tabi.

piyasadaki kremsantiler hamdır evet pastane yada mandıra kremsantisini deneyin ozaman kremayı kullanmazsınız bir daha

gercekten süper oluyo ben bide üstüne çikolata sos gezdiriyorum oda harika oluyoo:66:

buna cikolata sos agır gelir pasta keki de var cünkü pasta kekinin arasına kremsantili halley süper oluyoo amaaa

Back
X