Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim en erken belirtilerim den biri 10 gün varken hep uyku halindeydim şüphelendim megerse varmış minnakRegl olmama 10/15 gün var acaba hamilemiyim diye düşünüyorum deli gibi heryerin ağrıyor uykusuzum sizce hamilelik belirtisi olabilir mi kızlar
Doktorum hsg çekti ondan sonrası kolay hamile kalabilecegimi söyledi ve yumurta takibi yaptı gün aşırı birlikte olun dedi yumurtamın catladığı güne denk getirdik yani üzerinden 1 hafta geçti arada kasıklarda ağrı oluyor çok hafif bide halsizlik yorgunluk uyku var acaba olabilir mi diye düşündümRegl olmanıza 15 gün olması demek aşağı yukarı yumurtlamanızın 1 hafta önce olması demek yanlış hesaplamıyor ya da sizde çok çok aşırı farklı değilse. 1 haftada da pek gebelik hissedemezsiniz daha yumurta döllenme aşamasında malum
Evet ben de bu sitede hsg sonrası daha kolay hamile kalındığını okudum. İnşallah öyledirDoktorum hsg çekti ondan sonrası kolay hamile kalabilecegimi söyledi ve yumurta takibi yaptı gün aşırı birlikte olun dedi yumurtamın catladığı güne denk getirdik yani üzerinden 1 hafta geçti arada kasıklarda ağrı oluyor çok hafif bide halsizlik yorgunluk uyku var acaba olabilir mi diye düşündüm
Bir haftada belirgin belirtiler olmaz kiDoktorum hsg çekti ondan sonrası kolay hamile kalabilecegimi söyledi ve yumurta takibi yaptı gün aşırı birlikte olun dedi yumurtamın catladığı güne denk getirdik yani üzerinden 1 hafta geçti arada kasıklarda ağrı oluyor çok hafif bide halsizlik yorgunluk uyku var acaba olabilir mi diye düşündüm
Diş agrısı oldu uyku hali arada miyde yanması kalp çarpıntısı çok oluyordu yumurtlama döneminde sıvı sarı kalı damarlı akıntı oldu 1 gün arayla böyle daha kese için doktora gitmedim çarşamba gitmek istiyorum Allahın izniyle inşallah görürüm keseyiBaşka şüphelendiğiniz bir şey var mıydı
Ben Haziran 5'inde hsg çekildim 8'i akşamı münasebetimiz oldu eşimle haziran 13'nde kahverengimsi akıntı oldu çok az 14'nde pembemsi geldi aynı günün gecesi yine az miktarda kahverengimsi geldi pembemsi geldiği gün adet olabileceğimi düşündüm ama başka bir şey olmadı akabinde drumla görüştüm cuma ya da ctesi gel dedi kontrol edelim dedi ultrasondan baktı adet kanaması değil de yerleşme kanaması diye düşünüyorum ya da hsgyle bu alakalı bir şey olabilir mi? Bir kaç gündür bitkin ve halsizim ufak ufak ama sık sık baş dönmesi ve ara ara belim çok ağrıyor ve kasik çevremde ufak tefek kramplar oluyor ardından baş ağrısı yaşıyorum uyku halim var özellikle öğleden sonra bastırıyor bu uyku hali adetim temmuz 7sinde hamile olma dururmum var mı acaba?Benim en erken belirtilerim den biri 10 gün varken hep uyku halindeydim şüphelendim megerse varmış minnak![]()
Merhaba inşallah yavrunuzu sağlıkla kucağına almak nasip olur adet gecikmesinin 1. Gününde kanda gebelik tespit edilebilir mi acabaBenim en erken belirtilerim den biri 10 gün varken hep uyku halindeydim şüphelendim megerse varmış minnak![]()
Ben yerleşme kanaması yaşamadığım için bişey söyleyemiycem benim sadece yumurtlama günü son gününde sarı sıvı kan vardı damar gibi öyle akıntı oldu bende yumurtlama kanaması sanırım diye geçtim ama hamileymişimBen Haziran 5'inde hsg çekildim 8'i akşamı münasebetimiz oldu eşimle haziran 13'nde kahverengimsi akıntı oldu çok az 14'nde pembemsi geldi aynı günün gecesi yine az miktarda kahverengimsi geldi pembemsi geldiği gün adet olabileceğimi düşündüm ama başka bir şey olmadı akabinde drumla görüştüm cuma ya da ctesi gel dedi kontrol edelim dedi ultrasondan baktı adet kanaması değil de yerleşme kanaması diye düşünüyorum ya da hsgyle bu alakalı bir şey olabilir mi? Bir kaç gündür bitkin ve halsizim ufak ufak ama sık sık baş dönmesi ve ara ara belim çok ağrıyor ve kasik çevremde ufak tefek kramplar oluyor ardından baş ağrısı yaşıyorum uyku halim var özellikle öğleden sonra bastırıyor bu uyku hali adetim temmuz 7sinde hamile olma dururmum var mı acaba?
Amin teşekkür ederim tabikide kanda çıkar varsa Ben de 10 gün önce verdim adetten kanda çıkmadı kaç kez test yaptım çıkmadı bat günümde olmadım kaset test yaptım anında çıktı ama ben gecikmenin 4 gününde kan verdim 344 çıktı sizde çıkarsade düşük sayıda çıkabilir sizde güzel haberler alırsınız inşallahMerhaba inşallah yavrunuzu sağlıkla kucağına almak nasip olur adet gecikmesinin 1. Gününde kanda gebelik tespit edilebilir mi acaba
İnşallah hamileyimdir dua edin lutfennnnAmin teşekkür ederim tabikide kanda çıkar varsa Ben de 10 gün önce verdim adetten kanda çıkmadı kaç kez test yaptım çıkmadı bat günümde olmadım kaset test yaptım anında çıktı ama ben gecikmenin 4 gününde kan verdim 344 çıktı sizde çıkarsade düşük sayıda çıkabilir sizde güzel haberler alırsınız inşallah