• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamam boceği basti evimi.. Lutfen yardim.

Mervegnc46

46✔✔
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
1
11
3
Evimin her yerinde bulasik makinasinin kapaginin icinde.. Buzdolabinin lastiklerinde beynine giden sicak yerde..mikro dalgada camasr makinasnda .. Tost makinasinda. Bu tur elektronik esyalarmin hepisinde. Midem kaldir miyo artik. Napicm cogaliyolar git gide. 2 tane kucuk cocugum var. Ilac latsam evi diyorum bu defada esyalari tek tek temizlemek var. Napicam benn biktim. Butun beyaz esyalari kucuk ev aletlerini yakmak geliyor icimden:temizlik::olamaz:

Malesef ilaclqtmqktan başka çözümü yok. Hele ki o kadar cogalmislarsa. Ben de çok direndim tablet aldım jellerden aldım ama hiçbir şekilde sonunu getiremedim. En son geçen hafta ilaçlarımı, ben eve girmeden eşim havalandırma ve temizleme işlemlerini yaptı saolsun. Baya bir ölü bulmuş ve 6 ay etkiliymis

Tiksinc ya çocuklarının ağzına girseler gece uykuda nasıl dayaniyosun?

hamam böceği nem ve rutubetten oluyor, bir de öyle bi üreme sistemleri var ki gece de torununun torununu görüyorlar :KK53: ilaçlatmazsan kurtulman imkansız. Nem ve rutubetli bi yer varsa havalandır

Back
X