Hamam

hel_in

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
4.838
200
363
mrb günaydın
hamama giderken ne götürülür
bir de orda takunuya terlık var onlar tek kullanımlık mı yoksa terlık alıyımmı?

hamam kültürüm olmadıgı ıcın sormak ıstedimmm :())

Son düzenleme:
Bikini al yanına.Peştamal havlu türü şeyler veriyorlar ama istersen götürebilirsin.Şimdi hamamından hamamına değişir.Bir mahalle hamaında herşeyi bulamayabilirsin.Ama tam teşhisatlı lüks bir hamam veya bir otel hamamında istediğini bulabilirsin.Kendi terliklerini getirsen iyi olur.

herşeyini kendin götür. yük olmayacaksa.

ne terlik ne peştemal ordan kullanma. :19:

Bikini yada mayonu al. Oradan pestemal ve terlik veriyorlar. Ama ben onlari kullanmak istemedigim icin kendim götürmüştüm. Pestamaller temiz yeni yikanmisti zaten. Yani sonucta kac kez girip cikiyorsun o nedenle kendi goturdugunde yetmiyor kullaniyorsun. Ama kendi terligini kendin gotur. Sampuan, sabunun, lif ve tarak gotur. Birde nemlendirici muhakkak bulunsun heleki fin hamamindan sonra cok yanma oluyor gozenekler de acilinca. Nemlendiriciye ihtiyacin olacak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bikini
Peştemal
havlu
Kaymayan terlik
Sabun,şampuan

Peeling vs de güzel olur.Böyle gözenekler açılmışken güzel temizlenir :)

Bizim buralarda bayanlara hicbirsey vermezler.havlu tarak terlik.sabun.sampuan lif ve tas gotur yada maşrapa :)

mrb günaydın

meraba cnm bende şu günlerde kızları toplayıp gitmeyi düşünüyorum
biz 5 yıldızlı bi hotelin hamam ve saunasına gidiyoruz
yanımızda 2 boy bir saç havlusu götürdüğümüz halde ordakileride kullanıyoruz yetmiyor yani
onun dışında hotelse tek kullanımlık terlik veriyorlar şapşap ıslanıo hemen ikide bir çıkıyo ayağından bence götür
tarihi bir hamamsa takunya veriyorlar kızlarınnda dediği gibi ordaki peştamalleri filan kullanma
bikini ve temiz iç çamaşırı götür.şampuan saç kremi lif bilimum duş alırken ne kullanıyorsan götür
yüz maskesi götür gözeneklerin açıldığı için çok işe yarıcaktır emin ol
ayrıca üzerine uzun kollu birşeyler al çıkınca üşüceksin çünki
hasta olmak istemessin değilmi :43::43:

mrb günaydın

ben giderken şampuanım saç kremim kesem tarağım temiz kıyafetlerim havlum bir çift terlik götürüyorum. Zaten orda saç kurutma var. Hazırlanır çıkarsın.

Bikini şampuan terlik sabun ve kese :21: ohh ordan çıkınca kuş gibi hafif hissedeceksin kendini. . Mutlaka oradaki birine kese yaptır. .Kese yaptırmadan öncede sabun - şampuan sürme kendine

meraba cnm bende şu günlerde kızları toplayıp gitmeyi düşünüyorum
biz 5 yıldızlı bi hotelin hamam ve saunasına gidiyoruz
yanımızda 2 boy bir saç havlusu götürdüğümüz halde ordakileride kullanıyoruz yetmiyor yani
onun dışında hotelse tek kullanımlık terlik veriyorlar şapşap ıslanıo hemen ikide bir çıkıyo ayağından bence götür
tarihi bir hamamsa takunya veriyorlar kızlarınnda dediği gibi ordaki peştamalleri filan kullanma
bikini ve temiz iç çamaşırı götür.şampuan saç kremi lif bilimum duş alırken ne kullanıyorsan götür
yüz maskesi götür gözeneklerin açıldığı için çok işe yarıcaktır emin ol
ayrıca üzerine uzun kollu birşeyler al çıkınca üşüceksin çünki
hasta olmak istemessin değilmi :43::43:

tarıhı hamam gıdıcem :))) otel dıl bıdakıne onada giderim:)

ben giderken şampuanım saç kremim kesem tarağım temiz kıyafetlerim havlum bir çift terlik götürüyorum. Zaten orda saç kurutma var. Hazırlanır çıkarsın.

benım derdım sac kurutma makınası terlık :))) tasımak uffff hıc semıyorm

Evet biz hamama gittiğimizde sakın bişey sürmeyin demişti hamamcı teyze :52: Belli bir ücret karşılığında yapıyorlar. . Ölü deri diğer adıyla kirleri bir güzel çıkarıyorlar :53:

hamama sıcak yere girip beklıyosun o zaman buharlasıp büzüzşşün demi derin

Back
X