Hamambocegi galiba

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Kizlar iyi geceler az once lavaboya gittim ışığı acinca bi bocek dolabin altina kaçtı esim yakaladi cok buyuk degildi ama antenleri vardi emin olamadik hamambocegi mi degil mi diye. Sonra ben uyuyamadım heryere baktim evde mutfak dolap iclerine kadar hic gormedim acaba lavabonun camindan girmiş olabilir mi ya da giderlerden cikabilir.mi? Ve devami olsaydi gorurdum değil mi heryere baktim cunku dolap altlarina makine altlarina el feneriyle baktim. Bir de kedim var o yiyor genelde bocek buldugunda :D

Hamam bocuku fotografiyla karsilastirsaydiniz. :KK70:
Belki yeni gelmistir cogalsalardi mutlaka gorurdunuz diye dusunuyorum.
Bu arada benim de kedim var Allahtan oyle bortu bocek yeme huyu yok. :KK70:gorduyse en fazla oynarken öldurup birakiyor.

Hamam bocuku fotografiyla karsilastirsaydiniz. :KK70:
Belki yeni gelmistir cogalsalardi mutlaka gorurdunuz diye dusunuyorum.
Bu arada benim de kedim var Allahtan oyle bortu bocek yeme huyu yok. :KK70:gorduyse en fazla oynarken öldurup birakiyor.
:D benim ki yakalar sonra bana getirir gosterir sonra yer önünden almazsak :D heryere baktim en azindan bir tane gorurdum heralde baya el feneriyle deli gibi yerlere yata yata baktim :D

:KK70: benim ki yakalar sonra bana getirir gosterir sonra yer önünden almazsak :KK70: heryere baktim en azindan bir tane gorurdum heralde baya el feneriyle deli gibi yerlere yata yata baktim :KK70:

Oyy gosteriyor bi de :D avci pisi.
Yoktur onlar cok hizli urer bildigim kadariyla, uzun zamandir olsaydi mutlaka gorunurdu heralde.
Ben de banyoda 1 tane bulmustum ama baya oldu bi daha gormedim hic.

Oyy gosteriyor bi de :KK70: avci pisi.
Yoktur onlar cok hizli urer bildigim kadariyla, uzun zamandir olsaydi mutlaka gorunurdu heralde.
Ben de banyoda 1 tane bulmustum ama baya oldu bi daha gormedim hic.
Umarim bende gormem heryerimi kaşıntı sardi bir tanesini gorunce bile

Kahverengi, çok toparlak olmayan,hızlı hareket edebilen, çabuk üreyen,nemli,pis ve karanlık ortamlardan hoşlanan, geceleri herkrs yattıktan sonra gezintiye çıkan,insandan çok korkan istilaci bir tür.

Back
X