- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
Cok sevindim suan inanin umarim bende kurtulurumTek care ilaclatmaktir herhalde.Hamam bocegi Antalyada cok vardi hatirliyorum heryerden cikardi ya iyyyy..ilaclatmistik bizde.kesin çözüm
Yoneticiyle konusayim ozaman baskalarinda da ayni sorun varsa ilaclatilsin herkeste kendi evini ilaclatsin ayrica. İnanir misiniz sacimdan bile huylandim ayagima sarj kablosu degdi ciglik cigliga yerimden sicradim yok boyle bir sey nefes alip verdikce tuylerim urperiyorAyyy çok kötü oldum. Sanki şu an benimde üstümde geziyorlar.
Hamamböceği evinize başka bir yerden geliyordur büyük ihtimalle. Geldiği yeri ilaçlamak kesin çözüm olur. Bizim bütün apartmana bir bodrum dairesinden geliyordu. Hem bütün evleri hem de bodrumu güzelce ilaçladık sonra bir tane bile görmedik.
Konuştukça kötü oluyorum ama giderden falan da gelebiliyormuş bu böcekler. Giderlerin kapakları takılı olsun. Klozetin kapağını hep kapalı tutun. Klozetten geliyor mu bilmiyorum ama kapalı olunca daha güvende gibi hissediyorum. Bir de komşularınıza da sorun aynı sorun var mı diye. Belki oradan yola çıkarak nereden geldiklerini bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?