Evim eski ve iki gün ard arda kafam kadar hamaböceği gördüm banyoda. Sonra banyodaki bütün giderleri ve delikleri kapattım şuan görünürde hiç bir delik yok. Sonra internette satılan jellerden aldım birkaç yere sıktım banyoda. 2 haftadır hiç hamamböceği yoktu bugün kocaman ters dönmüş ölü bir hamam böceği gördüm banyoda. Banyodan çıkmış çünkü başka evimde bir yerde yok ve banyo kapısının altını kapatmıştım ordan çıkıyorsa başka odaya geçmesin diye. Sizce nerden çıkıyor bu pis hayvan. Acaba ben delikleri kapatmadan önce çıkmıştı da yemi yedikten sonra mı öldü ve ben şuan gördüm. Ah bu eski evler..
Tablet şeklinde olanlar var ya onlardan alıp her tarafa koyun.jelin etkisi uzun süreli olmaz diye düşünüyorum giderdende gelebilirde onlar bir delik buluyor gelmek için.Allah kolaylık versin acayip korktuğum bisey
Öncelikle o bizi pis görüyormuş ben de 40 yıllık bir binada yaşıyorum hamam böceği yemi spreyi tozu vb kimyasala boyuyorum evi öyle kesiyorum başka yolu yok 6 aydır görmedim seytan kulağına kurşun
Hamamböcekleri eşli dolaşır. 1 tane varsa mutlaka diğeri de bi yerden çıkar.
Bende duşakabin teknesini söküp, gider borusunun dibini bile kapatmıştım ama yine çıkıyordu. En son aklıma çamaşır makinesinin arkasındaki gider geldi. Orayı da kapattıktan sonra ve ilaçlama yaptıktan sonra bir daha görmedim.
Bende böcek fobisi olduğu için komşularımdan da rica ettim. Onlar da ilaçladılar tabi belki o da etkilidir..
Merhaba tablet seklinde olanlar var eczanede ve bazi marketlerde satiliyor onlar sonuc verir babamlarin evde cok vardi ozellikle mutfak ve evin girisinde cok olurdu biz o tableti duzenli takip edip kullandiktan sonra baya baya rahatlafik simdi senede 1 tane ya cikiyor yada cikmiyor sukur