- 15 Şubat 2012
- 4.799
- 499
- 173
Kızlar bundan sonra sayfa aralarında tariflerimiz kaynamasın hadi hep beraber pratik bir o kadarda lezzetli tarifleirmizi bu topic altında toplayalım haydi pamuk eller klavyeye bol bol tarif bekliyorum hatta imkanı olan resimde koyarsa muhteşem olur.. Sizi çok seviyorum harika insanlar...İlk tarifde benden ;
Perişan Pasta(4 Kişilik)
ismine bakmayın pasta harika bir pasta
Malzemeler;
1 adet Kakaolu Baton Kek(evde artan keklerinizdende olabilir)
1 pkt Pasta kreması vanilyalı
1 paket Çikolata Sosu
yaklaşık yarım litre süt
eveet işte bu kadar
şimdi yapım aşamasına gelelim
pasta kremamızı kutu üzerinde yazan tarife göre soğuk sütle çırpıyoruz,içerisine keki minik minik kesip katıyoruz ve güzelce karıştırıyoruz bu karışımı borcama yayıyoruz
ayrı bir yerde çikolata sosunu pişip soğumaya bırakıyoruz sosumuz soğuduktan sonra karışımın üstüne döküp buzdolabına kaldırıyoruz veee pastamıız 2-3 saat sonra hazııır( ben 1 gün bekletmeyi öneririm imkan varsa)
Afiyet Olsun (Akşama resimde eklemeye çalışıcam...)
Perişan Pasta(4 Kişilik)
ismine bakmayın pasta harika bir pasta
Malzemeler;
1 adet Kakaolu Baton Kek(evde artan keklerinizdende olabilir)
1 pkt Pasta kreması vanilyalı
1 paket Çikolata Sosu
yaklaşık yarım litre süt
eveet işte bu kadar
şimdi yapım aşamasına gelelim
pasta kremamızı kutu üzerinde yazan tarife göre soğuk sütle çırpıyoruz,içerisine keki minik minik kesip katıyoruz ve güzelce karıştırıyoruz bu karışımı borcama yayıyoruz
ayrı bir yerde çikolata sosunu pişip soğumaya bırakıyoruz sosumuz soğuduktan sonra karışımın üstüne döküp buzdolabına kaldırıyoruz veee pastamıız 2-3 saat sonra hazııır( ben 1 gün bekletmeyi öneririm imkan varsa)
Afiyet Olsun (Akşama resimde eklemeye çalışıcam...)
Son düzenleme: