• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamarat bayanların fikirlerine ihtiyacım var..

ayselcik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2007
199
0
96
Ankara
arkadaşlar ben bugünlerde giymediğim pantalonlarımdan etek falan yapıyorum,hem geri dönüşüm yapıp hem ihtiyacımı gideriyorum hemde büyük zevk alıyorum bunları yaparken.bir nevi hobi oldu bende.şimdide düz siyah bir bikinim var.ben bunu pul veya boncuklarla süslemek istiyorum.sizce pul mu yoksa boru boncukmu güzel olur?birde siyahın üstüne siyahmı işleyim yoksa lame falanmı?fikirleriniz benim için önemli.şimdiden tşk ederim.

canım işleyım gene bıkını olarakmı kullanacaksın eger bıkını kullanacaksan sıyh ısle ortada elektrık lambası gıbı dolasma farkı renkle yapıpda kırk metreeden farkedıyım dıyorsn o ayrı ama yok evde mezdeke kıyafetı gıbı hem oynayım hem esımın kendımın ıcını bı kbartıyım dıyorsan oncuklarla uzun uzun dık oynadıkca senden once onlar hoplasın nedıyım :)))

sağol canım ya beni çok güldürdün tşk ederim.haklısın bende zaten siyah pulla işlemeyi düşünüyodum ama acaba lame daha güzel olurmu sorusu vardı ama senin elektrik lambası benzetmesinden sonra vazgeçtim:)öptüm canım seni.sevgiler

canım bende senin gibi pantolondan etek yaparım kendi bikinimi orgüden yaparım yalnız pul yaparsan deniz suyundan rengi açılıyo söyleyeyim ..bence boncuk işleme çiçek kapl felan yap istediğin bir desende olabilir ama bence boncuk işleme yap boncuk daha kaite durur bence pul bikini için :1no2:

çok kolaydır beli oluyorsa hic bozmayınız :)orta pacayı sokun ag kısmın ıatın ve ortadan dıkıs yappın eger bıraz bolluk varsa model bıle verebılırsınız iyi gunlerde kullanınız :))

Back
X