hamile anneler bakabilir mi (bulantı)

papatya7203

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.222
1.077
53
33
merhaba güzel anneler sizlere bir sorum var hamilelikteki bu mide bulantıları nasıl bir şey katlanılabilir mi türden mi tüm gün mü sürüyor nasıl oluyor ben mide bulantısına asla gelemiyorum çocuk gibi ağlıyorum bayılcak gibi oluyorum şimdide çocuk sahibi olmak istiyorum ama bulantı olayı nedeniyle korkuyorum

merhaba güzel anneler sizlere bir sorum var hamilelikteki bu mide bulantıları nasıl bir şey katlanılabilir mi türden mi tüm gün mü sürüyor nasıl oluyor ben mide bulantısına asla gelemiyorum çocuk gibi ağlıyorum bayılcak gibi oluyorum şimdide çocuk sahibi olmak istiyorum ama bulantı olayı nedeniyle korkuyorum
Her hamile bulantı yasamiyo canım benim 3. Ayimda vardı 1 ay sürdü sabah kalkınca biraz bulantı oluyodu dayanilmicak kadar değil yani yatağına yakın bir yere krekar benzeri bişey koyarsan kalktigin gibi yersen bulantini hafifletebilirsin

Kişiden kişiye değişiyor kimisi bulantıyla kalmıyor birde istifra ediyor. Kimi su bile içemiyor bulantıdan. Ama annelik başka bişey sabrını veriyor Allah 😍

Bişe sormak istiyorum hamilelik 1.trimester 215-4300 bu ne anlama geliyor

Canım ben hiç kusmadım midem de bulamadı. Her hamilede olacak diye birşey yok. Kız bebekte daha çok olur diyorlar benim kız hiç bulanmadı. Üstelik annem hamileliklerini serum ile geçirmiş kusmaktan.

cok sagolun bana cesaret verdiniz herkesin farkli geciyor iste Rabbim yardimciniz olsun sabrinida verir herhalde

Back
X