Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkHamile anneler bilgi verirmisiniz
Merhaba hanımlar hepinize sağlıklı günler diliyorum sorum hamile annelere bir anda ateş basmasi ve bir anda üşüme belirtisi yaşayan ve bu durumda hamile olduğunu öğrenen varmı yani bu bir hamilelik belirtisi mi ?
Merhaba hanımlar hepinize sağlıklı günler diliyorum sorum hamile annelere bir anda ateş basmasi ve bir anda üşüme belirtisi yaşayan ve bu durumda hamile olduğunu öğrenen varmı yani bu bir hamilelik belirtisi mi ?
Canım merhaba . Ben geçen haftalarda sürekli üşüyordum eşim sıcak dediği halde sonra tabiki diğer belirtilerim daha fazlaydı kasık ağrısı bel ağrısı göğüs sizlamasi gibi test yaptım pozitif bir günde adetim gecikti haftaya gidicem insallaj kan vermeye. Ama üşümenin onunla alakası varmıdır bilmiyorum.ha bide eşim ateş gibi yanıyorsun diyordu hep ben hissetmedigim halde belkide o yüzden üşüyordum