Hamile anneler , hamilelikte iştahsızlık... yardımcı olurmusunuz lütfen

Jessixa

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
114
59
13
merhaba hanımlar size bi sorum olucak aynı durumda veya tecrübesi olanlar yardımcı olabılırmı lütfen? Hamileyim bı ayın 3 ünde ogrendim hamile oldugumu önce normaldi ama simdi hiç iştahım yokk yemek yerken resmen migdem itekliyo zorlayıncada bulantı oluyo aynı durumda olanlar yardımcı olabilir mi lütfen normal mi bu durum beni gercekten cok fazla üzüyo böyle olmak

bnde oleym cnm 6cihftmda basldi zorlym mgdem bulnyo ama yemk zorndaym azda olsa hlada mgdmn bulntsi var 10+3gunlgm

Çok çok normal. Rahat olun. Hala bir yudum fazla yese çıkaran bir anne adayı olarak emin olun siz yemeseniz de o sizi sömürüyor. Sadece siz halsiz düşüyorsunuz. Hiç zorlamayın kendinizi. 7 aylık hamileyim 2 kilo verdim 1 kilo aldım. Kilolu hamile kaldığım için hep kara kara düşünüyordum düşünmez olaydım. Hala çıkarıyorum. Ama şükürler olsun bebeğin maşallahı var. Böyle devam edersem Doğumda kilo vermiş olacağım.

üzme kendini canım.12.haftayı doldurunca iştahın açılmaya başlıyor. ilk 3 ay anne bebekten beslenmiyor yemek için kendini zorlama. ama yediğin şeylere dikkat et. sağlıklı olsun

Benmde öyle oldu 5.5 haftadan sonra 20 haftalıkken bitti. Ben kendimi zorlamadm. Yemedm ama her bünye bir değil tabi benm bu üç aylık süreçte değerlerim iyi olduğu için pek bi kaybm olmadı. Allah yardımcın olsun. Sende bebişte sağlıklı olursunz inş

Çok sagol canım benim cevap verdigin için Rabbim sag saglim saglıcakla seni melegine kavustursun insallah ❤

Cok tesekkür ederim canım benim cevap versidin için Allah razı olsun Rabbim senide sag saglim meleğine kavustursun insallah ❤

Hiç merak etme canım çok normal. 2.trimesterda iştahın açılıyor.. son aylarda tekrar kapananiliyor.. benim şuan iştahım tavan ama ben yiyemiyorum mideden olsun diyetim yüzünden olsun falan. İlk etapta makarna bile pişse miden bunun kokusuna dayanamayabiliyor.

Çok tesekkür ederim cevap verdiğin için valla içimi rahatlattınız Allah razı olsun Rabbim sag saglim melegine kavustursun senide ❤

Sevgili anneler merhaba. Aklim a takilan sorular var sizler anne oldugunuz için yardimci olabileceginizi dusundum. Gebelik dusunuyorum ve rutin kontrol ler için doktora gittim. Gaz problemim vardi ve kadin dogumcu dahiliyeye yonlendirdi.. parazit için andazol diye parazit ilaci verdi.. özellikle dedim hamilelik dusunuyorum ne zaman korunmayi birakayim dedim. Tedaviden sonra dusunebilirsin dedi.. Neyse eve geldi 400 ml. Kadar dozu ictim. Sonra ilaçin hamilelik bolumune bakayım dedim. Hamilelik ve hamilelik dusunen ler KULLANMAYIN diyor. Cok sinir oldum.. ilactan sonra 1 ay korunun sonra cocuk dusunun yaziyor.. zaten ilaci bugunden itibaren biraktim..Sizin basiniza böyle bir durum geldi mi acaba .. bir daha ki adetime 15 gun var . Hemen hamile kalsam ilactan 20 gun sonra hamilelik olsa bir sey olur mu . Ne olur yardimci olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…