hamile anneler pijama takımını hangı ayda almalı?

biz_gamzeli_asklar

Yanımdayken bile hasretim
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2010
159
1
116
Kayseri
şuan 26 haftalık hamileyim ve geçen gün iki tane pijama takımı aldım önden düğmeli ama yeni doğum yapan arkadaşım erken almışsın daha çok kilo alacaksın dedi ve aklım karıştı doğumdan sonra giyiliyor sonuçta pijama takımı ama büyük beden mi almalı yani o şişlikler hemen gitmediğini biliyorum ama ben şuan bana olan bir beden aldım doğum yapan anneler bir bakabilir mi?
bu arada doğum sezeryan olursa nisan sonu normal olursa mayıs başı...

Keşke şimdi giyebileceğiniz gibi değil de 1 ya da 2 beden daha büyüğünü alsaydınız.

Sonuçta asıl son 2-3 ayda göbek iyice büyüyor. Doğumda da hemen küçülüp gidecek hali yok.

Hastanede ve doğumdan sonra eve geldiğinizde göbek çok gitmemiş olur, şimdi giydiğiniz ufak gelebilir.

Değiştirme şansınız yok mu?

Benim de ilk hamilelik ama hamile arkadaşlarımın son 1-2 ayda daha da göbek büyüttüklerini gördüğüm için söylüyorum:1:
Ben de bir iki hafta içinde alacağım lohusa gecelik ve pijama takımlarımı. Ama şimdikinden en az 1-2 beden büyük alırım.

Fişleri duruyorsa değiştirmek sıkıntı olmaz:34:

Evet atmadım aslında başta bir beden büyük almıştım ama satıcı bayan doğumdan sonra giyeceksiniz şişliklerini inecek diyince şuan ki bedenime göre aldım. Bebeğinizin cinsiyeti belli mi ? Allah bağışlasın

Back
X