Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben hareketlerini hissediyorum demedim zaten. Ben çok aşırı kusuyordum ve koku almam çoktu koku almazsam iki gün kusmazsam belirtilerim mi gitti diye tedirgin oluyorum. Hareketlerini hissetmiyorum zaten erken onun için :)Hareketlerini hiasetmeye başladıktan sonra herkeste olur hareket etti mi etmedi mi diye ama şuan hareket konusunda bişey hissedemezsinki
Amin gerçekten ya zaten küçük olduğu için bişey hissetmediğim için hergün yaşıyormu iyimi korkusu var , doktordan doktora anca rahat ediyorum acaba bi ben mi paranoyağım diye düşündüm Hareketlense günde bikezde hareket etse insan okadar korkmaz bence. Ama şimdi bişey hissetmeyince hergün korku.Bende de var o korku.. başlarda da vardı ama hareketlerini hissetmeye başladıktan sonra iyice arttı bi gün az kıpırdasa takıyorum kafaya bişey mi oldu diye.. Allah hepimizin evlatlarını korusun..
Benimde ilk hamileliğim, keşke bende okadar rahat olsam Zaten küçük olduğundan sanki hamile değilmiş gibi oluyo insan, oyüzden mi korkuyoruz acaba :)Valla bende yok. Garip bir şekilde aklıma hamile olduğum bile gelmiyor. Hareketlerini de erken olduğu için hissetmiyorum.
Daha ilk hamileliğim bu arada.
Ben mi garibim bilmiyorum
Hareket ediyor demedim canım belirti , sıradan hamilelik belirtelerinden bahsediyorum. Tabiki hareket için erken, hareket etse zaten korkmam sanırım :)Nasıl yani azıcık belirti derken ? Daha hareketlerini hissetmezsiniz ki bu haftalarda
Olabilir ama kendi adına konuş canım açıkçası bende korku yok. Hissislestim ya :)Benimde ilk hamileliğim, keşke bende okadar rahat olsam Zaten küçük olduğundan sanki hamile değilmiş gibi oluyo insan, oyüzden mi korkuyoruz acaba :)
Oh ya seninki iyiymiş öyle hissetmeyip korkuda olmuyorsa Ben ve benim gibiler adına dedim zaten canım.Olabilir ama kendi adına konuş canım açıkçası bende korku yok. Hissislestim ya :)
Ultrasona gittiğimde karnimda bulana kadar farkina varmiyorum
Onlarda zamanla geçer hafifler inşallah :)Yok ben hareketlerini hissediyorum demedim zaten. Ben çok aşırı kusuyordum ve koku almam çoktu koku almazsam iki gün kusmazsam belirtilerim mi gitti diye tedirgin oluyorum. Hareketlerini hissetmiyorum zaten erken onun için :)
İnşallah, korkularımda geçse :) ama sanırım 9ay sürer bu. Anne olmak hep onu düşünmekmiş gerçekten şimdiden böyleysekOnlarda zamanla geçer hafifler inşallah :)
O haftalarda bendede vardi ayni korku. Kontrollerde kalbi atiyo mu diye soruyodum. Hep kontrole gitmek istiyodum. Simdi hareketlerini hissediyorum ama hareket etmeyince bu defada neden hareket etmiyo diye deliriyo insan. Agladigim bile oldu. Hamilelik zormus ama bi o kadar da guzel :)Selam yeni hamiş anneler :) 3buçuk aylık hamileyim. Azıcık belirti hissetmezsem hemen bebeğime birşeymi oldu acaba yaşıyormu diye korkuyorum sizde de sürekli yaşıyor yaşamıyor korkusu varmı acaba ?
Yaa aynı bende öyleyim :) Evet gerçekten çok zormuş. Allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasınO haftalarda bendede vardi ayni korku. Kontrollerde kalbi atiyo mu diye soruyodum. Hep kontrole gitmek istiyodum. Simdi hareketlerini hissediyorum ama hareket etmeyince bu defada neden hareket etmiyo diye deliriyo insan. Agladigim bile oldu. Hamilelik zormus ama bi o kadar da guzel :)
Haklısın canım. İnsan işte bazen elde olmadan öyle korkulara kapılıyor ama dediğin gibi. Allahım bu evladını sana bağışlasınValla olacak olan oluyor , kalacak olan kalıyor. 3 düşük yaşadım ben öncesinde. Şimdi de hamileyim ama vesveseye gerek Yok , Allah nasip ettiyse kucağıma almayı alıcam nasip etmediyse korkup hayati kendine zindan da etsen aklına gelmese de değişen elden gelen bişey Yok. Onun için bebeğim Allah'a emanet de ve olumsuzlukları düşünme boşuna.