hamile annelere kitap önerisi??????

pelin4141

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2010
24
50
288
merhaba güzel anne adayları bende 8 haftalık hamileyim bu süreçte okuyabilecegim anne cocuk kitaplarından tavsiyelerde bulunabilir misiniz :)

Merhaba bildiğim bi kitap yok.ama merak ettiğim konuları internetten araştırıyorum . çeşitli bilgiler mevcut .ama takipteyim konunuzu .

Ayşe Öner in Hamilelik,Doğum ve Bebek Bakım kitabı,

Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler? İsimli kitap

Normal Doğum istiyorsanız "Hypnobirthing" kitabı, adı İngilizce ama içeriği Türkçe.

Emzirme Sanatı

Bunlar benim önerebileceklerim. Bebeğiniz de hayırlı olsun :)

Hypnobirthing son ayda çok öneriliyor normal Doğum isteyenlere
Çocuğumla büyüyorum ve Mahallenin en mutlu çocuğu kitaplarını önermişlerdi bana da daha yeni sipariş verdim henüz okumadım o yüzden birşey diyemeyeceğim ama önerilenleri önermiş olayım..
Bebeğiniz hayırlı olsun, sağlıkla alın kucağınıza..

tracy hogg bebek bakım sorunlarında mucize çözümler kitabı derim. bence kadın tam bir harika.daha 50 sayfa anca okudum ama süper diyebilirim.

Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler? Çeviri bir kitap. Hafta hafta bebeğin gelişimi ve annedeki fiziksel ruhsal değişimleri anlatıyor. Ayrıca olası sorunlar ve yapılması gerekenler de kitapta yer alıyor. Hamileliğim boyunca bu kitapla yatıp kalktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…