Hamile arkadaşlar bi bakabılır misiniz ?

epoh34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
819
501
33
41
Hamılelıgın en erken belırtılerınden biri de akıntıda artış .reglime 5 gün var ve 2-3 gündür kremsi yoğun bir akıntım var .yanma ,kasıntı ,koku vs yok .yumurtlama akıntısı olma ıhtomali yok çünkü ovulasın testıyle 8eylülde pik olmustu ve yumurtlamam bitti .siz sizin De hamılelıgınizin başlarında akıntınız olmuşsa kıvamı neydi ? Benım akışkan degıl yoğun ve krema gibi

Yoğun şeffafa dönük beyaz ve akışkandı canım 2 sinde de aynı şekilde başladı akıntılarım

Yoğun şeffafa dönük beyaz ve akışkandı canım 2 sinde de aynı şekilde başladı akıntılarım
Teşekkür ederim yanıtın için canım yalnız çok anlayamadım hanı bu yumurtlama donemındeki gibi Şeffaf yumurta akı rengi ve kıvamındamıydı yoksa beyaz yoğun mu

Teşekkür ederim yanıtın için canım yalnız çok anlayamadım hanı bu yumurtlama donemındeki gibi Şeffaf yumurta akı rengi ve kıvamındamıydı yoksa beyaz yoğun mu
Şöyle anlatayım canım hem yumurtlamadaki gibi kaygan ve yapış yapış hem de beyaz su gibi Şeffaf değil yani

Hmm anladım canım benimkisi bu tarz bi akıntı degıl akışkan degıl yani.yogun kıvamlı foto ekliyorum netten buldum bunun aynısı

Eklentiler

• E24C359F-1009-495B-97EE-41EBF4BBBE63.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 29
canm benimde hamile olduğumu öğrenmeden önce akıntı vardı ama ben anlamamıştım tabi beyaz ve yoğundu hafif sümük gibi sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim

canm benimde hamile olduğumu öğrenmeden önce akıntı vardı ama ben anlamamıştım tabi beyaz ve yoğundu hafif sümük gibi sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Sağlıkla gelsın canım bebeğim.ben regl olacağım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…