• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile arkadaslar bi bakarmisiniz ?.

Gardenya5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
217
142
53
benim sorucagim konu suki ben iliskiden sonra idrara cikma ihtiyaci duyuyorum..en fazla 20 dakika yatabiliyorum yada yarim saat..iliskiden sonra gebelik icin ,hamile kalabilmek icin nekadar sure idrara cikmamali bi bilgisi olan varmi...

benim sorucagim konu suki ben iliskiden sonra idrara cikma ihtiyaci duyuyorum..en fazla 20 dakika yatabiliyorum yada yarim saat..iliskiden sonra gebelik icin nekadar sure idrara cikmamali bi bilgisi olan varmi...

Öyle geçerli tıbben bir süresi yok canım... Ama zaten yine de 20 dk - 30 dk yatıyormuşsun... Bu da gayet yeterli bir süre... İlk o anda zaten gidecek olan rahime gidiyor.. Bu kadar kasma kendini..

HAMİLE KALMANIN İDRARLA NE ALAKASI VAR
5-10 DK YATMAK ÖNERİLİR NORMALDE
KAZAYLA HAMİLE KALANLAR DA HEP YATIYORLAR MI?
BU KADAR KAFANIZA TAKMAYIN BENCE

Ben istisna bir durum mu yaşadım bilmiyorum ama ben ne yattım ne bekledim.

Canım zaten normalde eş boşaldığı zaman spermler o kadar hızlı hareket ediyor ki... Yani illa yatmak, beklemek zorunlu bir şey değil... Giden zaten o ilk dakikada gidiyormuş... Gerisi belki yumurtalıklara gitmesini kolaylaştırıyordur.. Yoksa normal yani..

bi alakasi varmi diye soruyorum algilayamadin galiba..
MERHABA BEN DOĞRU DÜZGÜN CEVAPLAMAYAN ARKADAŞ ,

Hamile kalabilmek icin nekadar sure idrara cikmamali bi bilgisi olan varmi... demişsiniz
ben de diyorum ki idrara çıkmakla alakası yok haimle kalacaksanız kalırsınız zaten
ki en fazla 30 dk durabiliyorum diyorsunuz
yeterli bir süre bence 5-10 dk yatın diyorum bende

spermler yumurtaya ulasabilecek hizdalar zaten. Bu bir inanış ayaklarını yukarı kaldırıp 5 10 dk beklemek. Yarım saat yeterse artar tatlım

valla oyle bekleme suresi yok benim yarim saat 1 saat beklemisligim vardi ama 2 sene hamile kalamadim.. beklemedigim ay hamile kaldim Allah gonlune gore versin insallah

Back
X