Oncelikle herkeze merhabalar. Benim icimi tirmalayan bir sorum olucak hic bir yerde cevap bulamadigim. Hamilelikte her doktor kontrolune gidisimizde vajinamizdaki tuyleri almak zorundamiyiz veya siz almismiydiniz. Sonucta muayene karindan oluyor
Tabiki canim normalde duzenli temizligimi bende yapiyorum ama bazen ayda 2 defa gittigim oluyo bu nedenle cildim tahris olur die kjrkuyorum ayda iki defa agda yapmak biraz zor yani bu yuzden sormak istedim
Tabiki canim normalde duzenli temizligimi bende yapiyorum ama bazen ayda 2 defa gittigim oluyo bu nedenle cildim tahris olur die kjrkuyorum ayda iki defa agda yapmak biraz zor yani bu yuzden sormak istedim
ben bir süre Kadın doğum polikliniğinde çalıştım ve ne zaman ne olacağı belli olmaz ben çok karşılaştım normal muayeneye gelip sonra vajınal muayene olması gerekipte yaptırmak istemeyenler yada zorlananlar siz bir şekilde tedbirli gidinbence