- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
Şalgam. Evettt. Ama gazim çok fena ya. Gazi çıkarmaDım. Iki büklüm oldum. Şekilden sekile girdim yookkkara sira oluyor.
şalgam da iyi geliyor kabizliga
Yok . ben yağ icemem. Sana yalan söylemek istemiyorum canım. Ama yok o bende. İçersem kesin aklıma geldikçe kusarim.Zeytinyağı icmeyi dene igrenc ama faydasi olur
şalgam iyi geliyor gercektenŞalgam. Evettt. Ama gazim çok fena ya. Gazi çıkarmaDım. Iki büklüm oldum. Şekilden sekile girdim yookkk
şalgam iyi geliyor gercekten
secde pozisyonunda bir süre beklemek de gaza iyi geliyor
ama sut ekstra gaz yapiyor ki.Inanki bugün o pozisyonda çok durdum. Kertenkele gibi oldum koltuğun üstünde. Sancim şuan daha iyi. Konuyu açtım beklerken sancim hafifledi ama o gaz içimde kalırsa bu gece kesin acil serviste acarim gözlerimi. Annem süt icirdi. Ilik süt. Yarım bardak anca icebildim
Evet bende tereddüt ettim içerken ama anne iste. Vardır herhalde bi bildiği. Sancim çok iyi şuan. Ama karnimda baskı var.ama sut ekstra gaz yapiyor ki.
dur dusunuyum. ben sana donerim
ablam gelirken alacak kuru kayısı. Canım ölçü varmi ? Kacntanesini ne kadar suya koycam. Bunu denerim ben. Kuru kayısı kabızlığa 10 numara biliyorum ama suyunu senden duydumKuru kayısıları akşamdan suya koyun sabaha suyunu için sonra da kayısılarını yiyin. Çok güzel tuvalete çıkarıyo. Bende aynı sıkıntıları yaşıyorum. Şu an gebeyim sıkıntım iyice arttı. Yine bunu yapıcam bende
papatya ve rezene cayini birlikte demleyip 5 dakika demeleyecksin. doktoruna sor tabi.Evet bende tereddüt ettim içerken ama anne iste. Vardır herhalde bi bildiği. Sancim çok iyi şuan. Ama karnimda baskı var.
1 bardak ılık içme suyunun içine 4 5 tane kayısıyı 2ye bölüp atın. Sabaha kadar komposto gibi oluyo o zaten. Sonrası da suyunu içip tanesini yiyceksiniz. Ne gaz ne kabızlık bi şeycik kalmıyo. Şifa olsun inşallah..ablam gelirken alacak kuru kayısı. Canım ölçü varmi ? Kacntanesini ne kadar suya koycam. Bunu denerim ben. Kuru kayısı kabızlığa 10 numara biliyorum ama suyunu senden duydum
papatya ve rezene cayini birlikte demleyip 5 dakika demeleyecksin. doktoruna sor tabi.
ama içilebiliyor hamilelikde öyle biliyorim. ikisini demle 5 dakika. sonra yavas yavaş iç.
Ss aldım bile . bunu kesinlikle unutmicam. Ya çok korktum birsey oluyor diye. Karnim agriyinca panik oldum. 15 dk dir oğlum tekmelere boguyor beni. Acaba tekmeleri rahatlatmis olabilir mi ?1 bardak ılık içme suyunun içine 4 5 tane kayısıyı 2ye bölüp atın. Sabaha kadar komposto gibi oluyo o zaten. Sonrası da suyunu içip tanesini yiyceksiniz. Ne gaz ne kabızlık bi şeycik kalmıyo. Şifa olsun inşallah..
Siz rahat olun stres yapmayın. Sıkıntı yapıp strese girdikçe bebekler daha çok etkileniyoSs aldım bile . bunu kesinlikle unutmicam. Ya çok korktum birsey oluyor diye. Karnim agriyinca panik oldum. 15 dk dir oğlum tekmelere boguyor beni. Acaba tekmeleri rahatlatmis olabilir mi ?
Kabizlik icin ananas yemelisin canim. Gaz sorunu icinde kimyon birebir. Yuksek dozda olmamak sartiyla gebelikte de kullanilabiliyor diye biliyorum. Ozellikle gaz yapici yemeklerinin icine baharat olarak atabilirsin. Hazimsizligi ve şişkinliği önlüyor. Gecmis olsun.Stres yapmamaya çalışıyorum ama korkuyorum da . Allah'ım korusun meleklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?