hamile arkadaşlar bir baksanız

sualp27

OGLUMA KAVUSTUM (COK SÜKÜR RABBİM)
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
6.283
2.955
248
34
arkadaşlar yeni hamileyim ama 10 gündür bel ve kasık ağrısı yaşıyorum özellklede ayakta kalınca dahada ağrıyor az ayakta dolaşınca hemen kasık ağrıısı yapışıyor iş falanda yapmıyorum korkudan bişey olur diyee ,

bu normalmi yoksa korkulacak bir durummu sizdede oldumu böyle şeyler

Yasadiklarin gebelik yuzunden normal seyler ancak korkutmak gbi olmasin ben de dusuk yaptim. Ilk 3 ay bebis tutunmakta zorlaniyo..cok dikkat et cok is yapma. Sen dikkat et. Olumsuz seyler yasamani istemem diye soyluyorum.isi gucu cok agir azar azar yap.

Yasadiklarin gebelik yuzunden normal seyler ancak korkutmak gbi olmasin ben de dusuk yaptim. Ilk 3 ay bebis tutunmakta zorlaniyo..cok dikkat et cok is yapma. Sen dikkat et. Olumsuz seyler yasamani istemem diye soyluyorum.isi gucu cok agir azar azar yap.

yok canım iş falan az az yapıyorum genelde yatıyorum kaç haftalık düşük yaptın sen geçmişolsn

bu gebeliğindede sancın oldumu kasıkta belde birde sarı akıntın

Magnezyum eksikliginden kaslarda agri olabiliyor. Magnezyum tozu suya karistirip icmek gerekiyor. Ise yariyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar yeni hamileyim ama 10 gündür bel ve kasık ağrısı yaşıyorum özellklede ayakta kalınca dahada ağrıyor az ayakta dolaşınca hemen kasık ağrıısı yapışıyor iş falanda yapmıyorum korkudan bişey olur diyee ,

bu normalmi yoksa korkulacak bir durummu sizdede oldumu böyle şeyler

bel agrisi karin agrisi kuyruk sokumu agrisi,adet olucakmis hissi... oncelerde bulanmayan mide daha sonra en sevdigin şeylerden tiskinme.. goguslerde sislik
benim belirtilerimm
ayrica doktorum dediki ne yaparsan yap dusecegi varsa ayagindanda baglasan gider eger sagliksizsaa..ama gonul boyle demiyorr

yok canım iş falan az az yapıyorum genelde yatıyorum kaç haftalık düşük yaptın sen geçmişolsn

bu gebeliğindede sancın oldumu kasıkta belde birde sarı akıntın

6 haftalikti. Bazayi kaldirdim ayni gun hizli bi temizlik yaptim.misafir pat diye geldi.aksama pembe leke basladi.sonra da ader kanina dondu iste..

Back
X