Hamile arkadaşlar cinsiyet..?

06rey38

Zalımsın HAYAT..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2016
729
393
103
35
Bingöl
Kızlar cinsiyet ne zaman öğrendiniz haftaya tandewum war 13 haftalığa doğru yol alıyorum öğrenirmiyim..?

Senin adına çok sewindim cnm sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin rabbim:anne:

çok teşekkür ederim, aminnn hepimiz inşallah sağ salim kucağımıza alırız . Bir an önce hareketlerini hissetmek istiyorum ama daha çok erken galiba..:KK33:

Ben 12.haftada öğrendim canım,belli olur seninki de.. Benim bır kızım olacak çok mutluyum,ilk gebeliğim. :anneadayı:
Kızlar geç belli olur derler ama ne güzel erken öğrenmişsin. Doğum zamanlarımız çok yakın ama ben hala öğrenemedim. Dr. um daha küçük diyo başka birşey demiyor.:kızgın:

Kızlar geç belli olur derler ama ne güzel erken öğrenmişsin. Doğum zamanlarımız çok yakın ama ben hala öğrenemedim. Dr. um daha küçük diyo başka birşey demiyor.:kızgın:
Bende haftaya öğrenirim inş göstermezsede napalım.. Ama doktora gitmeden çikolata yiyin diyolar bebek oynuyo ya elbet bi açık werir:halay:

18. haftadan önce yapılan tahminlere tam güvenmeyin derim ben. çünkü net bir şekilde cinsiyet oluşumu o zaman oluyor.

benim doktorum çok net konuştu ki ben de 12.haftada belli olmaz diye düşünerek gitmiştim.Sekreteri bugün büüyük gün dedi,niye diye sorduğumda cinsiyeti söyler doktor dedi,ben de hadi yaaa dedim,beklemiyordum çünkü. Muayenede de şak diye söyledi bi şok yaşadım ilk hemen belli oldu mu yani kızım mı olacak moduna girdim,eşim de yanımda video çekiyodu hatıra olsun diye ,öğrenirsin yakında inşallah insan merak ediyor canım haklısın :KK46: evet doğum tarihlerimiz çok yakın ama genelde 1 hafta erken olurmuş doğumlar öyle diyorlar.

benim doktorum çok net konuştu ki ben de 12.haftada belli olmaz diye düşünerek gitmiştim.Sekreteri bugün büüyük gün dedi,niye diye sorduğumda cinsiyeti söyler doktor dedi,ben de hadi yaaa dedim,beklemiyordum çünkü. Muayenede de şak diye söyledi bi şok yaşadım ilk hemen belli oldu mu yani kızım mı olacak moduna girdim,eşim de yanımda video çekiyodu hatıra olsun diye ,öğrenirsin yakında inşallah insan merak ediyor canım haklısın :KK46: evet doğum tarihlerimiz çok yakın ama genelde 1 hafta erken olurmuş doğumlar öyle diyorlar.
Wayy süper inş bizimkide süpriz olur..

13. Haftada ikili test esnasinda kiz dedi doktorum ve degismedi canim :) yani 13 de öğrendim. Hadi hayırlısı..

Back
X