Hamile arkadaşlar lütfen resmi yorumlayabilir misiniz kafam çok karistiiiii

LaPerlaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
46
7
1
34
Bu nedir acaba negatif mi pozitif mi cizgi hemen cikmadi sonradan cikti kafam çok karistii yarın adet günüm lütfen bilenlerin cvplarini bekliyorum :)

Eklentiler

• 2016-04-19 17.08.06.webp
    2016-04-19 17.08.06.webp
    6 KB · Görüntüleme: 5.502
Canım test bozuk gibi görünüyor ama bilemedim fotoyu testi yaptıktan hemen sonra mı çektin

Yok biraz kuruduktab sonra ama bekledikce o pembe çizgi siliniyor bişey anlamadım bozuk galiba

Ben bebetime gebelik testi kullanmıştım Bi kaç kere hep böyle dağınık renk çıktı bekleyince kayboldu bilmiyorum ya bozuk ta değiller ama sonra da. Negatif oluyorlar ki benim hep öyle oldu

idrarı fazla damlatmıssınız sanırım sabah israrınızla tekrar yapın bence hayırlı olsun

Al bi gebelik testi 3.5 tl olandan

Benim de bebetime ile aynı böyle olmuştu. İkinci çizgi çıktı, iyice belirginleşti, sonra hoop kayboldu. Hem de aynı şeyi tam iki kez yaşadım. Ama sonuç negatif tabii :(
Başka marka ile tekrarla bence.

Testin bozuk gibi geldi bana canım. Hamilelik olsa çift çizgi çıkıyo ve kaybolmuyo yada bulanık olmuyo canım. Tekrar dene sabah ilk idrarla.

Testi tekrar la Canım idrarı fazla damlatmissin bide

Bu nedir acaba negatif mi pozitif mi cizgi hemen cikmadi sonradan cikti kafam çok karistii yarın adet günüm lütfen bilenlerin cvplarini bekliyorum :)
Bence regl gununun gecmesını bekle geçer ıse kan testı yaptır.ben ıkı kere test yaptım negatıf cıktı.ama hamıleymısım.suan 5 haftalık hamıleyım Elhamdulillah.darısı tum ısteyenler ınsaallah...

Bence regl gununun gecmesını bekle geçer ıse kan testı yaptır.ben ıkı kere test yaptım negatıf cıktı.ama hamıleymısım.suan 5 haftalık hamıleyım Elhamdulillah.darısı tum ısteyenler ınsaallah...
Günunuzden önce mi yapmistiniz testleri benim de negatif çıktı ama belirtim war hafta sonu girdiği için kan testi yaptiramadim :-(

Ben adet günü yaptım idrar testini, silik de olsa çizgi çıktı. Bence test bozuk gibi başka bir marka ile sabah yapın. Gerçi olunca sabah da akşam da çıkıyor

Back
X