Hamile arkadaslar nolur yardim edin :(

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Arkadaşlar banada yardim edermisiniz
Allah rizasi icin korunmadigim halde bebeğim olmuyor ve çok istiyorum nolur yardım edin.
Benim icin bir ayetel kürsi ve bir fatiha okuyup sude arkadasimin bebegi olmasi icin bagisliyorum diye dua okurmusnz yardimlarinza ihtiyacim var 41 hamile olmasi gerekiyor .:(((

okudum cnm Allah sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah:49:

Allah rizasi icin korunmadigim halde bebeğim olmuyor ve çok istiyorum nolur yardım edin.
Benim icin bir ayetel kürsi ve bir fatiha okuyup sude arkadasimin bebegi olmasi icin bagisliyorum diye dua okurmusnz yardimlarinza ihtiyacim var 41 hamile olmasi gerekiyor .:(((

Okudum canım inş en kısa zamanda bi benişin olurr

canim bende bir bucuk aydir korunmuyorum bu hamile olup olmadigimi bilmiyorum ama okudum ve butun ictenligimle dua ettim bence hamile olmak gerekmez niyet onemli diyorim insallah rabbim saglikli hayirli bi evlat verir isteyen herkese benide icinden secmez insallah takma kafana emi :-)

canim bende bir bucuk aydir korunmuyorum bu hamile olup olmadigimi bilmiyorum ama okudum ve butun ictenligimle dua ettim bence hamile olmak gerekmez niyet onemli diyorim insallah rabbim saglikli hayirli bi evlat verir isteyen herkese benide icinden secmez insallah takma kafana emi :-)

Cokkk teskr ederm tbikide öyle canimmm inşallah

hamile bayanlar icinizde ustune gorme dedigimiz olayi yasayan varmi merak ettigim bisey var sormak istedigim

üstüne görmedim ama bir ay öncesinden vücudumdaki değişiklikler dikkatimi çekti hatta hamile olduğumu düşündüm oysa vücut kendini hamileliğe hazırlarmış sonraki ay hamile olduğumdan emindim :49::emir_bebek::nazar:

üstüne görmedim ama bir ay öncesinden vücudumdaki değişiklikler dikkatimi çekti hatta hamile olduğumu düşündüm oysa vücut kendini hamileliğe hazırlarmış sonraki ay hamile olduğumdan emindim :49::emir_bebek::nazar:

him canim ben 2 ayin 2 sinde vajinismusu yendim tabi korunmadik ayin 22 sinde regli oldum ve henuz hic iliskiye girmadik ama 5 gundur cok midem bulaniyordu bu gun idrar tahlili yaptirdim hastanede ama hic bi problem yok evde gebelik testi yaptim ama yok cikti kac gunlukken belli oluyor acaba ustune reglimi oldum yardim lutfe

22 şubattan bu yana birliktelik olmadıysa o normal adet döngüsüdür diye düşünüyorum çünkü ayın 2sinden sonra 20 gün geçmiş ve adet olmuşsun mide bulantısına eşlik eden değişiklikler var mı :6:

Ne gbi degsklikler hssetn cnm merk ettm

Bende okudum canım benim Aalh hayirlisini versin

bende okudum canım mutlu haberi en yakın zamanda sende alırsınn

Back
X