Hamıle Arkadaşlar Ve bebek Düşünenler YARDIM :(

aynen katılıyorum. tabi ki senin vereceğin bir karar ama psikologlar çocuk yapmadan önce en az 3 yıl eşinizle yaşayın diyorlar. 22 yaşındayken benim tek derdim okul çıkışı arkadaşlarla nereye gitsek'ti. o yaşta ben çocuktum. ilk bebeğimi 30 yaşımda dünyaya getirdim. şu an 2. hamileliğim ve 32 yaşındayım.
ebeveyn olmak önemli bir vazife. yapıyım aradan çıksın diyebileceğin bir şey, bir zorunluluk değil.
ancak tabi ki esas olan senin ne istediğin. bu sorunun cevabını burada aramamalısın.

canım tabıkı tecrubelerden yararlanmak ıstedım benım ıcın 30 yas cok fazla o kadar bekleyemem :) cocuk olsa annelıgı ustlenebılırım fakat tek ıstegım calısmak o yuzden bıraz tedırgınım

ben aöf e zor calısıyorum canım boşoldugum halde kpssden umıtlı deglım :) ama kısmet bazı işlerde blmıyorum ki ama hafıf ıltıhap varmıs bnde fıtıl vermısdı doktor onu kullanıyım bakalım artık hayırlısı.

evet anladım cnm. birde folik asit var onu da kullanmakta fayda varmış. şstersen onu da deneyebilirsin. bende kullanmak istiyorum en yakın zamanda eczaneden alcam

evet anladım cnm. birde folik asit var onu da kullanmakta fayda varmış. şstersen onu da deneyebilirsin. bende kullanmak istiyorum en yakın zamanda eczaneden alcam

ben 1 ay kullandım suan kullanmıyorum kararsız oldugm ıcın

Anlıyorum ancak araştırdığım kadarıyla normalde de kullanılıyormuş. Bebek düşünmek güzelde doğum süreci ve sonrası az da olsa korkutuyor acıkçası

sorunda orda ya işte :) ona hazırmıyım brsruru sorun işte ama kısmet dıyelım :)

adetimin ilk gününde ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım 2 defa içime boşaldıı. ertesi gün ilacı falan almadım hamile kalmak istiyorum. :(
adetim devam ediyo ama 2 defa içime boşaldı sizce hamile kalma ihtimalım varmı ? yardııııııııımmmmmmmmmmm:18:

adetimin ilk gününde ilişkiye girdik ve erkek arkadaşım 2 defa içime boşaldıı. ertesi gün ilacı falan almadım hamile kalmak istiyorum. :(
adetim devam ediyo ama 2 defa içime boşaldı sizce hamile kalma ihtimalım varmı ? yardııııııııımmmmmmmmmmm:18:

adetlıykenmı ılıskıye gırdınn

Back
X