hamile arkadaşlar yardım!!!! düşük bhcg...

Lukretia

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
147
16
643
Adana
hamile arkadaşlar yardımcı olabilirlerşmi bana....
sat a göre 4+3 ama bhcg 16.38 çıktı.... testi yapan doktor 3 haftalık olabileceğini söyledi, sizce normalmi kızlar?

hamile arkadaşlar yardımcı olabilirlerşmi bana....
sat a göre 4+3 ama bhcg 16.38 çıktı.... testi yapan doktor 3 haftalık olabileceğini söyledi, sizce normalmi kızlar?

Evet biraz dusuk cikmis ama onemli olanda 2 gun sonra tekrarlandinda 2 Ye katlamis olmasi i.. Dr unuz testin tekrarini istedimi sizden... Eger 2 Ye katlarsa deger korkulacak hic birsey yok..

evet istedi, 2 gün sonra testi tekrarlayalım, sonra görüşelim dedi...
Allahıımmm noolur sen bize bağışla bebeklerimizi...

evet istedi, 2 gün sonra testi tekrarlayalım, sonra görüşelim dedi...
Allahıımmm noolur sen bize bağışla bebeklerimizi...

Allah yardımcın olsun... İnşallah sağlıklı bir gebeliktir... sana kendimden örnek vermek için yazıyorum ben de adetime iki gün kala öğrenmiştim kan testi ile ve beta hcg değerim 5.1 çıkmıştı... ben de çok paniklemiştim çok düşük bu diye... gerçekten de düşüktü uygun referans aralığına göre... Allah izin verdi ve gebeliğim sağlıklı şekilde devam etti... inşallah seninki de öyledir... Kalbini ferah tut ve çok dua et... Rabbim dualarını kabul etsin inşallahhhh...

Allah yardımcın olsun... İnşallah sağlıklı bir gebeliktir... sana kendimden örnek vermek için yazıyorum ben de adetime iki gün kala öğrenmiştim kan testi ile ve beta hcg değerim 5.1 çıkmıştı... ben de çok paniklemiştim çok düşük bu diye... gerçekten de düşüktü uygun referans aralığına göre... Allah izin verdi ve gebeliğim sağlıklı şekilde devam etti... inşallah seninki de öyledir... Kalbini ferah tut ve çok dua et... Rabbim dualarını kabul etsin inşallahhhh...

Aminnn canım benim,Çok teşekkür ederim , moral oldu bana... umarım sağlıklı bir şekilde devam eder gebeliğim..

bak mesela bir de bunu buldum... beta hcg değerlerine göre yorum yapılırken ikinci bir yol da yumurtlama tarihinin dikkate alınmasıymış...

bu durumda beni ele alalım yeniden (bir çıkarımda bulunabilmen için)

benim Son Adet Tarihim 5 şubattı... yumurtlama günüm ise 19 Şubat...

ben hamileliğimi yumurtlamadan 12 gün sonra yani 1 martta öğrendim...

Şimdi referans aralıklarına bakalım: SIRALAMASI EN DÜŞÜK-EN YÜKSEK-ORTALAMA ŞEKLİNDE OLACAK

12.gün: 17 119 48
13.gün 17 147 59
14.gün 33 223 95
15.gün 17 429 132
16.gün 70 758 292
17.gün 111 514 303
18.gün 135 1690 522
19.gün 324 4310 1061
20.gün 185 3279 1287

Şu tabloya göre benim değerimin en az 17 çıkması gerekirken 5.1 çıkmıştı... fazlasıyla düşük bence... Ama bak her şey yolunda gitti...

Ayrıca çok önemli bir nokta var o da yumurtlama tarihin... bazen geç ya da erken olabiliyor... eğer geç yumurtlarsan bebek belli bir haftaya erişene kadar sata göre ama sonra USG ye göre belirleniyor bebişlerin haftası... bence canını çok sıkma... tüm bu bilimsel verilerin dışında en büyük gerçek var ki o da "TAKDİRİ İLAHİ" Rabbim nasip ederse her şey yolunda gider... Hiç canını sıkma... Bol Bol dua... Tekrar Allah tan yardım diliyorum senin için....

Sevgi ve dua ile...
Hoşçakal...

Zaten en önemlisi o canım, Allah ol demezse olmaz hiç birşey, canı verecek olan yüce Rabbim inşallah bebeklerimizi bize bağışlar...

Arkadaşlar 2 gün önce 16.38 çıkan bhcg değerim bugün 116,5 çıktı.
Bu iyi birşeydir değilmi kızlar, bir akıl verin noolur ?

bu konu hakkında tek bildiğim 2yee katlanması gerektiği.bana bu artış çok normal gelmedi açıkçası. ama çok ta bişey bilmiyorum..hakkında hayırrlısı olsun inşallah. belki çoğul gebeliktir..

Arkadaşlar 2 gün önce 16.38 çıkan bhcg değerim bugün 116,5 çıktı.
Bu iyi birşeydir değilmi kızlar, bir akıl verin noolur ?

canım hiç üzme kendini allah büyük adet olmadığım ilk gün baktırdığımda 26.01 di cok düşük dediler,, tabi bende cok üzüldüm 2 gün sonra tekrar yaptırdığımda 102 olmuştu :))) allah büyük içini ferah tutt

canım benimde adetim 2 gün geçmişti baktırdım 41 çıktı. şimdi cumartesi tekrar baktırcam. pozitif ol iyiy şeyler düşün gerisini allaha bırak.

kızlar bence bunları hiç kafaya takmayın benim de iki gün geçmişti adetim kanda 1148 çıkmıştı ve sağlık ocağı bana telefonda 11480demişti doktoruma gittim ve ultrasonla baktı hemen ancak göörünmedi sonra korktu ve alttan baktı nokta gibiydi bebişim yüksekte genelde ya dış gebelik ya da çoğul gebelik riski varmış ancak dokdorum bana onu hiç bir şekilde kafana takma dedi o sadece formalite dedi hee tabiki etkisi ve doğruluk payı var ama önemli bebği ve bizim kesiyi görmemiz demişti şimdi allaha şükür geçen hafta kalp atışlarını bile duyduk...
verecek olan allah, allacak olanda o.....

benimde adetim 1hafta gecikti-ama olur böle düzensilikler,kan testi yaptırdım 16.0çıktı.2gün sonra tekrar yaptıracağım çok korkuyorum.çünkü eylül ayında bir dış gebelik geçirdim-şubat ayındada bir düşük -inşallah değerler güzel bir şekilde yükselir-sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz-yazdıklarınızı okumak moral oldu-

benimde adetim 1hafta gecikti-ama olur böle düzensilikler,kan testi yaptırdım 16.0çıktı.2gün sonra tekrar yaptıracağım çok korkuyorum.çünkü eylül ayında bir dış gebelik geçirdim-şubat ayındada bir düşük -inşallah değerler güzel bir şekilde yükselir-sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz-yazdıklarınızı okumak moral oldu-

kızlar henüz yeni gebeyim ilk öğrendiğimde91 2günsonra 178 2gün sonra 650 2 gün sonra1735 4gün sonra değer 1000 kanamam yok yani düşük mü yapıyorum lütfen yardım keseyi gördüm ama daha bebeği görmedim 2hafta sonra gidicem dr.acaba tekrar mı yaptırsam bu arada progesteron:25,6

Back
X