Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile arkadaşlar yardımcı olabilirlerşmi bana....
sat a göre 4+3 ama bhcg 16.38 çıktı.... testi yapan doktor 3 haftalık olabileceğini söyledi, sizce normalmi kızlar?
evet istedi, 2 gün sonra testi tekrarlayalım, sonra görüşelim dedi...
Allahıımmm noolur sen bize bağışla bebeklerimizi...
Allah yardımcın olsun... İnşallah sağlıklı bir gebeliktir... sana kendimden örnek vermek için yazıyorum ben de adetime iki gün kala öğrenmiştim kan testi ile ve beta hcg değerim 5.1 çıkmıştı... ben de çok paniklemiştim çok düşük bu diye... gerçekten de düşüktü uygun referans aralığına göre... Allah izin verdi ve gebeliğim sağlıklı şekilde devam etti... inşallah seninki de öyledir... Kalbini ferah tut ve çok dua et... Rabbim dualarını kabul etsin inşallahhhh...
Arkadaşlar 2 gün önce 16.38 çıkan bhcg değerim bugün 116,5 çıktı.
Bu iyi birşeydir değilmi kızlar, bir akıl verin noolur ?
Arkadaşlar 2 gün önce 16.38 çıkan bhcg değerim bugün 116,5 çıktı.
Bu iyi birşeydir değilmi kızlar, bir akıl verin noolur ?
benimde adetim 1hafta gecikti-ama olur böle düzensilikler,kan testi yaptırdım 16.0çıktı.2gün sonra tekrar yaptıracağım çok korkuyorum.çünkü eylül ayında bir dış gebelik geçirdim-şubat ayındada bir düşük -inşallah değerler güzel bir şekilde yükselir-sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz-yazdıklarınızı okumak moral oldu-