en son adet tarihim 23 kasım.hamile olduğumu evde test yaparak öğrendim.bugünde doktora gittim benim ve bazı sitelerden hesaplamama göre 6+0 yazıo ama doktorum 5 haftalık olduğunu solede ultrason sonucuna göre yeni bi gebelik dedi.sonuçların çelişkili olması normal mi lütfeeennn cevaplarınızı esirgemeyin....
Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin..Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin..internet sitelerinde ki hesaplama programlarının yanında bi yazı olur 3 gün hata payı diye..yani onlar tahmini olan yumurta çatlamasına göre gebelik haftasını tespit ederler..ama ultrason yine %100 olmamakla birlikte gerçeğe en yakın olan sonucu verir..sonuçta geç döllenme durumu sözkonusu olabilir..sitelerin ölçümlerine çok fazla takılma,önemli olan ultrason sonuçları:)
oncelikle hayirli olsun buna hic takilma bikac gun bazen 1 hafta oynama olabiliyor gec döllenme erken döllenme olabiliyor.. benim regl tarihime gore verilen dogum günüyle ultrasonunkide basindan beri tutmuyor.
oncelikle hayirli olsun buna hic takilma bikac gun bazen 1 hafta oynama olabiliyor gec döllenme erken döllenme olabiliyor.. benim regl tarihime gore verilen dogum günüyle ultrasonunkide basindan beri tutmuyor.
merhaba arkadaşlar benimde en son adet tarihim 24 kasım.altı haftalık hamileyim.bugün doktora gittim kese çok küçük dedi onbeş gün sonra tekrar gideceğim.altı ay önce boş gebelikten dolayı düşük yapmıştım buda aynı olur diye çok korkuyorum.sizce bebeğin görünmemesi normal mi
merhaba arkadaşlar benimde en son adet tarihim 24 kasım.altı haftalık hamileyim.bugün doktora gittim kese çok küçük dedi onbeş gün sonra tekrar gideceğim.altı ay önce boş gebelikten dolayı düşük yapmıştım buda aynı olur diye çok korkuyorum.sizce bebeğin görünmemesi normal mi
mrb canım benimde son adet tarihim 23 kasım banada 5 haftalık dedi normalde 6 haftalık olması gerekio ama normalmiş çoğu kişiye sordum.benide 2 hafta sora tekrar çağırdı inş.bişi olmaz kalbini ferah tut bolca allaha dua et
ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN BAYANLAR. BENİMDE SON ADET TARİHİM 24 AĞUSTOSTU 23 GÜNDE BİR ADET GÖREN BİRİYİM HAMİLE DEĞİLİMDİR DİYE BEKLEDİM EN SON 24 EYLÜLDE TEST YAPTIM POZİTİF ÇIKTI. 5 HAFTALIK HAMİLEYDİM. KESEYİ GÖRDÜK 6 +4 GÜNLÜKKEN BEBİŞİMİZİ GÖRÜP KALP ATIŞLARINI DUYDUK. ULTRASONDA SİZE VERİLEN GEBELİK HAFTASI GEBELİĞİN KESESİNE GÖRE SÖYLÜYORLAR SONRA BEBEK GÖZÜKÜNCE BEBEĞİN ÖLÇÜLERİNE GÖRE SÖYLÜYORLAR . İÇİNİZİ FERAH TUTUN. BOLBOL DUA EDİN. ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞ.
KAFANI takma canım bende 17 hatalık hamileyken doktoruma gittim 11 haftalık cıktı kafayı yiyecektim. annemler kayın valıdemler falan da senin yanlışın var doktordan dahami iyi bileceksin dediler 1 gün bile durmadım hemen başka doktora gittim benim hesaplarıma göre çıktı :)