Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence üzerinden 1 2 gün geçsin yaptırınGünaydın arkadaşlar son adet tarihim 30 Eylül normalde adet olmam gerekiyordu bugünde olmadım dün dayanamadım idrar testi yaptı ikinci çizgi çok ama çok silik çıktı sizce kan testini ne zaman yaptırmalıyım biraz daha bekleyim mi yoksa yaptırım mi
tavsiyem hemen yaptırmanız bende silikken gittim doktora dedimki hata yaptım herhalde erken olunca stres olcam olur mu dedi olması gerek bu kese tüplere yerleşebilir sen evde beklerken ve ameliyatla tüplerini kaybedebilirsin bu ufak bi örnek sadece dedi. sürekli takip gerekiyor dedi.. yinede sen bilirsin cnmGünaydın arkadaşlar son adet tarihim 30 Eylül normalde adet olmam gerekiyordu bugünde olmadım dün dayanamadım idrar testi yaptı ikinci çizgi çok ama çok silik çıktı sizce kan testini ne zaman yaptırmalıyım biraz daha bekleyim mi yoksa yaptırım mi
Teşekkürler ederimtavsiyem hemen yaptırmanız bende silikken gittim doktora dedimki hata yaptım herhalde erken olunca stres olcam olur mu dedi olması gerek bu kese tüplere yerleşebilir sen evde beklerken ve ameliyatla tüplerini kaybedebilirsin bu ufak bi örnek sadece dedi. sürekli takip gerekiyor dedi.. yinede sen bilirsin cnm
Teşekkürlerbence üzerinden 1 2 gün geçsin yaptırın
Teşekkürler ederimhemen yaptiradabilirsiniz ben hemen yaptirmistim sonuc pozitif cikmisti
ben hemen yaptırmıştım canm yaptır gitsin :)Günaydın arkadaşlar son adet tarihim 30 Eylül normalde adet olmam gerekiyordu bugünde olmadım dün dayanamadım idrar testi yaptı ikinci çizgi çok ama çok silik çıktı sizce kan testini ne zaman yaptırmalıyım biraz daha bekleyim mi yoksa yaptırım mi
İnşaallah pozitif çıkar teşekkürler ederimBebek varsa once kana sonra idrara geviyor zaten arkadasim. Yani simdide versen eger benis varsa pozitif sonucu alacaksin insallah vardir ❤![]()
Habersiz bırakma inşallah vardırİnşaallah pozitif çıkar teşekkürler ederim
Sağ salim kucağına aldırsinArkadaş herkese teşekkür ediyorum akşam kan tahlili yaptırdım ve hamileyim 1 haftalık
Teşekkürler ederim Allah'ım isteyen herkese nasip etsinSağ salim kucağına aldırsinrabbim