Hamile arkadaslar yardimci olun lutfen

HerSey_Guzel_Olucak

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
2.475
2.844
63
Arkadaslar 11 haftalik hamileyim 3 gundur aksamlar mide siskinligi cok var.midem patlayacak gibi.ne yapa bilirim?bilgisi olan varmi,?ne yesem ne icsem?((( papatya cayi iyi diye duydum ama hemde bebege zarar verir diye korkuyorum

Hayirli olsun canim benimde hamileligin ilk haftalarinda cok fazla siskinlik ve gaz problemim olmustu. Hafif seyler yemeye calis ozellikle bulgur mercimek gibi bakliyatlar cok gaz yapiyor. Bende papatya cayi denemistim doktora danisarak gunde 1 fincan gibi ama acikcasi bende ise yaramadi bir kac kere ictim biraktim.

Hamileliğimin basında mide yanması şişkinliği çok yasadım doktorum ilaç vermişti şurup o rahatlatmıştı beni gaviscon zaten burda da bazı arkadaşlar yazmışlar hamilelere özelmiş

Arkadaslar 11 haftalik hamileyim 3 gundur aksamlar mide siskinligi cok var.midem patlayacak gibi.ne yapa bilirim?bilgisi olan varmi,?ne yesem ne icsem?((( papatya cayi iyi diye duydum ama hemde bebege zarar verir diye korkuyorum
Yemeklerinde özellikle de bakliyatlarda Kimyon kullan bol bol mide siskinligini azaltır. Bide makarna mantı ve bakliyatlarda pişirirken Soda kullan. Makarna ve mantıda kaynama suyuna 1 şişe. Bakliyat yemeklerinde yemeğin suyuna 1 şişe.

bitki çayları riskli sakin icmeyin..16. haftalarda mide bulantısı gecti ben de ..

Bendede çok fazla şişkinlik var 12. Haftadan beri biraz yemek yiyince sanki dünyayı yemişim gibi oluyorum.. her akşam 1 şişe maden suyu içiyorum.. birde yürüyüş iyi geliyor

Kizlar bu pozitifmi

Eklentiler

• 20180921_170648.webp
    20180921_170648.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 31
  • 20180921_170530.webp
    20180921_170530.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 34
Back
X