Hamile arkadaşlarım lütfen bana yardım edermisiniz?

Merhaba kızlarr bende yeni üyeyim. 1 buçuk senelik evliyim ve hiç korunmadık maalesef bebeğim olmuyor doktora gittik tum tahlıller yapıldı fakat sorun yok, geçen ay 7 sinde regl olmustum 6 gün normal sürmüştü bu ay ise 5 inde oldum ve 3 gün sürdü fakat simsiyahtı ve koyu kahve sümüksü şeklindeydi sadece ikinci gün yoğun geldi ne yapıcagımı sasırdım hamısmıyım acaba umutlanmak ıstemıyorum yarddım eddınn ne olurrrr:((((

Tahlil yaptırmanda yarar var bence,yengemin de adeti iki gün sürdüğünde şüphelenip test yapmıştık,pozitif çıkmıştı.Ama o normal adet gibi olmuştu,normalde de üç gün sürüyormuş onun o ay iki günde bitmişti.

Merhaba kızlarr bende yeni üyeyim. 1 buçuk senelik evliyim ve hiç korunmadık maalesef bebeğim olmuyor doktora gittik tum tahlıller yapıldı fakat sorun yok, geçen ay 7 sinde regl olmustum 6 gün normal sürmüştü bu ay ise 5 inde oldum ve 3 gün sürdü fakat simsiyahtı ve koyu kahve sümüksü şeklindeydi sadece ikinci gün yoğun geldi ne yapıcagımı sasırdım hamısmıyım acaba umutlanmak ıstemıyorum yarddım eddınn ne olurrrr:((((

kist olabilirmi diye düşündüm ama benim kuzeninde çamurumsu gelmiş hamileymiş

yarın gidicem doktora psikolojim bozuldu tamamen her ay bir umut bekliyorum. birde göğüslerimde büyüme var ve uçları dikleşti dün gecedde 4 defa idrara kalktım umarım kist yoktur

canımm test yapsana

Son düzenleme:
benim miğde bulantılarım 1.5 aydan sonra oldu ve tam oldu koma yattım:)
kabızlık çok oluyor hamiilelerdede genelde olurmuş vitaminlerde tetikliyor..
benim günüme yakın sancım çok olmuştu ama adet sancısı gibi değildi
karnımın yan boşluklarına elimi süremiyodum günümde kahverengi akıntım geldi hatta daha koyu
ben adet oldum dedim
ertesi günde geldi sonra kesildi lekeler..
meğersem üstüne görmüşüm :)
ama bünyeden bünyeye değişiyor tabi..
Hakkında hayırlısı olsun.. :)

Back
X