Hamile arkadaşlarım veya bilgisi olan arkadaşlarım bir bakarmısınız?

HG2014

İki kişilik dünyamız üçleniyor..
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
376
200
63
35
Kızlar hepinize merhabalar..

Çok kısa bir sorum var, İnternette net bir bilgiye ulaşamadım gebelik şüphem var, ancak herşey çok yeni düzenli regl oluyorum ve 23/08/2014 regl başlangıcım , 29/08/2014 bitiş tarihi. Bu ayın 19 unda yani 10 gün sonra olmam gerekiyor. gecikmesini beklemek zorunda mıyım? Yoksa kanda gebelik testi hemen yapılabiliyor mu? bilgisi olanlar aydınlatabilir mi?

Sevgiler, şimdiden teşekkür ederim hepinize.. :KK39:

Kanda erken gebelik görülür canım. İdrar testlerinde çıkması bir kaç günü bazen de bir haftayı bulur.

idrar testinde çıkmaz bu kadar erken..
kanda da çıkması için en erken regl.in 2-3 gün öncesi diye biliyorum..
yumurtlamadan 10 gün sonrası falan..

Kan testi daha garanti anladığım kadarıyla regl gecikmesini bekleyeyim, bir arkadaşıma doktoru 1 hafta sonra bile gidebilirsiniz kan testi için demiş ondan kafam karışmıştı. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

İdrarda çıkmaz canım,arkadaşlar yazmış zaten. Kanda da 2 gün kadar önce çıkabilir ama bence adet gününde baktır ya da 1 gün önce.

En erken adetin 5-6 gün kala kandan ogrenebilirsin. Ama söyle de bi şey var. Ben adet gecikmemin 3. Günü baktirmistim kanda değeri yalnızca 46 çıkmıştı. Eğer erken baktirsaydim sonuç negatif çıkacaktı. Boşa moral bozukluğu. Tavsiyem beklemeden yana

Kan testi daha garanti anladığım kadarıyla regl gecikmesini bekleyeyim, bir arkadaşıma doktoru 1 hafta sonra bile gidebilirsiniz kan testi için demiş ondan kafam karışmıştı. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Regle 5 gün kala filan kanda çıkar. Ama düşük bir değer çıkma ihtimali çok yüksek. 1-2 gün kala yaptırın en iyisi. Hayırlısı olsun.

Olursa kaza olacak çünkü sadece 3 aylık evliyim ve istemiyorum hiç aklımızda yoktu aderimi bekleyeyim bari gecikme olması durumunda yaptırırım tekrar teşekkür ederim kızlar.. En Büyük KK

Back
X