Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Degildir canım bende 7+4 haftaligim keseyi gorduk iki hafta once gecen hafta kalp atisi icin gittim duyulmadi bugunde ayrintili ultrasona giricem cift rahimli oldugum icin incelemeye aldı doktor merak etme doktorun öyle dediyse insallah vardır bebisin degerin kac peki?4-5 haftalık kese herşey normal.. Daha yeni olduğu için bebeği göremeyiz dedi yukarıdan ulturasonşa baktı.. 2-3 hafta sonra gel bebeği görelim dedi.. Korktum.. Olmucak mı acaba boş gebelik mi..?
Degildir canım bende 7+4 haftaligim keseyi gorduk iki hafta once gecen hafta kalp atisi icin gittim duyulmadi bugunde ayrintili ultrasona giricem cift rahimli oldugum icin incelemeye aldı doktor merak etme doktorun öyle dediyse insallah vardır bebisin degerin kac peki?[/QUOT keseyi görmezsek kan testi isteriz dedi.. Kana gerek duymadı.. 2-3 hafta sonra gel dedi
Sen icini ferah tut vardır bebisin
Sen icini ferah tut vardır bebisin
4+5 te keseyi ve bebeği gördük 5+5 te de kalp atımını göstermişti doktorum şuan 29+3 oldum çok şükür doktorun karından bakması ilginç beta değerin ne kadar bilmiyorum ama 5000 bin altı değerler de karından görünmez en net aşağıdan görülüyor için rahat etmediyse bence başka doktora git yani beklemek zor geliyorsa4-5 haftalık kese herşey normal.. Daha yeni olduğu için bebeği göremeyiz dedi yukarıdan ulturasonşa baktı.. 2-3 hafta sonra gel bebeği görelim dedi.. Korktum.. Olmucak mı acaba boş gebelik mi..?
Dogru söylüyorsunuz benim de alttan göründü degerim 311 falandı o zaman üssten göremeyiz dedi alttan bakinca gördü4+5 te keseyi ve bebeği gördük 5+5 te de kalp atımını göstermişti doktorum şuan 29+3 oldum çok şükür doktorun karından bakması ilginç beta değerin ne kadar bilmiyorum ama 5000 bin altı değerler de karından görünmez en net aşağıdan görülüyor için rahat etmediyse bence başka doktora git yani beklemek zor geliyorsa
Dogru söylüyorsunuz benim de alttan göründü degerim 311 falandı o zaman üssten göremeyiz dedi alttan bakinca gördü
Özellikle sordum doktora normal yani bi sorun war mı die.. Yok dedi.. Ama alttan bakması gerek die düşündüm.. Ama sonra keseyi gördük.. 2-3 hafta sonra gel bebeğide kalp atışınıda duyalım dedi.. Ne bileyim bebeğin görünmesi gerek die düşünüyorum ama anlamadım.. Foto atsam anlarmısınız4+5 te keseyi ve bebeği gördük 5+5 te de kalp atımını göstermişti doktorum şuan 29+3 oldum çok şükür doktorun karından bakması ilginç beta değerin ne kadar bilmiyorum ama 5000 bin altı değerler de karından görünmez en net aşağıdan görülüyor için rahat etmediyse bence başka doktora git yani beklemek zor geliyorsa
Yemin ederim su serptin çok teşekkür ederim.. İçim nasıl rahatladıBenimde o haftalarda kese görüntüm aynen böyleydi korkma rahat ol insallah bebegi görür kalp atışını duyar rahatlarsın
Valla bende mayisin 3nde cat ignesi oldum mayisin 19 nda adet oldum 5 gün sürrdü ama günde bir ped anca kirlendi bende doktora mayisin 19 son sat diyorum311 le görmesi de değişik olmuş çünkü alttan da 1500 üstü değerde görünüyor :) neyse sağlıkla devam etsin inşallah gebeliğin
Benim bebeğim tüp bebek olduğu için bu kadar ayrıntı biliyorum 3 yıldır doktora gide gele öğrendim ister istemez ne nedir ne değildir diye![]()
4-5 haftalık kese herşey normal.. Daha yeni olduğu için bebeği göremeyiz dedi yukarıdan ulturasonşa baktı.. 2-3 hafta sonra gel bebeği görelim dedi.. Korktum.. Olmucak mı acaba boş gebelik mi..?
Eki Görüntüle 1856917 War mı yok mu kendi fotolarınızla kıyaslarmısımız..?
Eki Görüntüle 1856917 War mı yok mu kendi fotolarınızla kıyaslarmısımız..?