Hamile arkadaşlarım yardımm..!!

Canım
Sağlıklıca dünyaya getirmeyi nasip etsin inş cnm..
Canım bana bi bakar mısın ? Ben 3 gün erken regl oldum. 24 haziranda. Ve ben acaba dedim diye 27 haziranda bera hcg yaptım 0.100 çıktı doktorum gordugun adet kanaması dedi ama benicim rahat etmedi diye 7 yada 8 temmuzda idrar testi yaptım negatif. Ama benim iki gündür alt karın şişkinliğim var böyle bi boşluk hissi içine hava basmışlar gibi bi boşluk varmış anlatamıyorum :( bugün sabah test yaptım sanki ikinci silik çizgi gördüm biraz bekledim dışarı çıktım çizgi yoktu hemen bi testdaha yaptım farklı marka oda negatif çıktı. Kafam aklım çok karıştı ne oluyo ? :(

Canım
Canım bana bi bakar mısın ? Ben 3 gün erken regl oldum. 24 haziranda. Ve ben acaba dedim diye 27 haziranda bera hcg yaptım 0.100 çıktı doktorum gordugun adet kanaması dedi ama benicim rahat etmedi diye 7 yada 8 temmuzda idrar testi yaptım negatif. Ama benim iki gündür alt karın şişkinliğim var böyle bi boşluk hissi içine hava basmışlar gibi bi boşluk varmış anlatamıyorum :KK43: bugün sabah test yaptım sanki ikinci silik çizgi gördüm biraz bekledim dışarı çıktım çizgi yoktu hemen bi testdaha yaptım farklı marka oda negatif çıktı. Kafam aklım çok karıştı ne oluyo ? :KK43:
Cnm hamile deilsin.. Ama tabii takdir ilahi.. Adet olmazsan kadın doğumcuya görün sağlık herşeyin başı

Back