Hamile bayanlar ve çocuğu olanlar lütfen cevap verin

3tatlikardes

8.7.17 ~ 7.9.19 ~ 19.01.24
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.234
896
123
28
Hamile olmadan önceki aylar adetiniz düzensiz miydi rahim bebek arıyormuş öyle diyorlar doğrumu benim 2 ay 10 gün gecikti bu ay gecikmedi ama 2 gün geldi 3 ve 4. Gün damla damla geldi

Hamile olmadan önceki aylar adetiniz düzensiz miydi rahim bebek arıyormuş öyle diyorlar doğrumu benim 2 ay 10 gün gecikti bu ay gecikmedi ama 2 gün geldi 3 ve 4. Gün damla damla geldi
2 ay 10 gün az değil sen bi kan testi filan yaptirsana ben adetimin gecikmesini beklemeden meraktan catlamistim belki hamilesindir bu da yerleşme kanaman olabilir..az miktarda diyosun

Yumurtalıklar her ay aynı düzende çalışmak zorunda değil.. Strese bağlı veya başka sebeplerden hormonal değişimler nedeniyle gecikebiliyor. Benim de 1 oğlum var ama ben tedavi ile hamile kaldım. 2-3 ayda bir regl oluyordum.. Açıkcası ben anlamadım rahmin bebek arama olayını

Benim duzenliydi hamile olmadan 1 ay once 2 gunluk pembe kanamam oldu az bisi 1 ay sonra hamile kaldim

Hayır canım demek istedim ki 2 ay ayrı ayrı 10 gün geciktim :)
2 ay 10 gün az değil sen bi kan testi filan yaptirsana ben adetimin gecikmesini beklemeden meraktan catlamistim belki hamilesindir bu da yerleşme kanaman olabilir..az miktarda diyosun
E

Hayır canım demek istedim ki 2 ay ayrı ayrı 10 gün geciktim :)

E
Hmm..peki bu da klasik bir cvp olucak ama hava değişimi dolayısıyla gecikmiş olabilir canim insaaaalllllaaahhhh hamile kalirsin ve kalırsınız tüm isteyenler

Bana gore de ilk gebelikten once adetim duzenli ama kanama kanama ardi arkasi kesilmedi.yeni evli olmama bagladilar.6 ay sonra hamile kaldim.dogumdan sonra normal devam etti.5 sene gecti
Bebek isterken bir ay 10 gun erken oldum kanamalar yine fazlalasti doktora gittim.normal hersey.6 ay sonra hamile.kaldim.
Bi de cok hasta oldum hem de baya.bi dr dedi.ki hormonlarin rahatsiz ediyor dedu.gebe kalmak icin vucut hazirlaniyor dedi.
Alerjim de vardi ilac da icemiyordum zor gecirdim .ins hayirlisi ile bebis sahibi olursunuz

Amin Allah razı olsun inşallah

Benim çok duzenliydi, hamile kalmadan onceki ay 10 gun gecikti diger ay hamile kaldim :) bende duymuştum bu rahim bebeğe hazirlaniyor olayini ki bende ve yengemde tuttu ama canim gecikmenin tek sebebi bu degil tabiki biliyorsun. Stres bebek beklentisi vs birçok sebep gecikme yapar.

Olabilir canım ben 4 yıllık evliyim 3. yılda denemeye başladık adetlerim düzensizleşti 4.yılda doğal yollardan hamile kaldım tadavi olmadan yaşım da 36 .sende çocuk istiyorsun sanırım İnşallah olur.

Benim son bir kaç aydır düzensizdi. Hatta hamile kalmadan iki ay önce adet olmamıştım. Hamileyim diye düşünmüştüm. Kanda bebek çıkmamıştı. Tarlusan kullanmama rağmen 1 ay sonra oldum ve hamile kaldım.

Benim 3 gun gecmisti normalde duzenlidir. Banada oyle dediler sonraki ay hamileydim ama kimyasal gebelikti

Amin canım inşaallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…