Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden kimse bir şey yazmıyor ikna etme konusunda ve nasıl ilişkiye girmem lazım eşiyle birlikte giden hiç mi olmadı kadın doğumaKızlar ben hamile kalmak istiyorum 2 senelik evliyim ve ilk defa adetim 5 gün geçmeli oldu şuan adetimin 3. Gündeyim ne olur beni bilgilendirin nasıl ilişkiye girmem lazım ve polikistik overim var aynı zamanda eşimde ikna etmek istiyorum doktara gitmesi konusunda
Ama bende rahim flimi çekilmedi doktor bugün rahim duvarında iyi dedi folik asit verdi 6 ay sonra tekrar gidecem ve ilk defa ilaç içecem hamile kalmak içinMerhaba bende şubat ayından beri deniyorum hamilelik olmadı kadın doğuma gittim rahim filmi hormon testlerim hepsi temiz çıktı ama hala gebe kalamadım. Ovulasyon testleri var onlardan alabilirsin. "Bir gebenin günlüğü" instagram hesabı var. Yumurtlama günleri bulup değerledirebilirsin.
Ben kendim istedim rahim filmini.Öncesinde kistlerim vardı. Folidays diye bir ilac var bende onu kullanıyorum 15 gün oldu. Sen hangi folit asiti aldın?Ama bende rahim flimi çekilmedi doktor bugün rahim duvarında iyi dedi folik asit verdi 6 ay sonra tekrar gidecem ve ilk defa ilaç içecem hamile kalmak için
Bilmiyorum ki adını ama resmini çekip atarımBen kendim istedim rahim filmini.Öncesinde kistlerim vardı. Folidays diye bir ilac var bende onu kullanıyorum 15 gün oldu. Sen hangi folit asiti aldın?
Tamam canım sen ne zamandır istiyorsun gebe kalmakBilmiyorum ki adını ama resmini çekip atarım
1.5 sendedirTamam canım sen ne zamandır istiyorsun gebe kalmak
Bu ilacı kullanıyorum yeni başladım
Yorumlara baktım güzel umarım faydası olur.Bu ilacı kullanıyorum yeni başladım
İlacın mı yorumlarına baktınızYorumlara baktım güzel umarım faydası olur.
Evetİlacın mı yorumlarına baktınız