Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar test yaptırdın mı? Adetten sonraMrb Kızlar adetime 2 gün kala 4 gebelik testi yaptım ve kan verdim pozitif çıktı ama dün adet oldum sizce bebek tutunamadi mi
Bu emojiyi koymanızdaki sebebi öğrenebilir miyim?Kimyasal Gebelik Geçirmişsiniz Muhtemelen![]()
Muyane oldum yine kan testi yaptım dün yok dedilerTekrar test yaptırdın mı? Adetten sonra
Büyük ihtimalle öyle galibaKimyasal Gebelik Geçirmişsiniz Muhtemelen![]()
Amin sağol canm trodim var belki ondan olabilirCanım sıkma canını, hayırlısı böyleymiş de teselli bul kendinde. Sağlıcakla hamile kalmak, Kucagına alıp kokusunu içine çekmek nasip olsun insallah
Troit etkiliyor mu hamile kakmayıAmin sağol canm trodim var belki ondan olabilir
Muhtemelen veya Tam emin degilim anlaminda koydum.!Bu emojiyi koymanızdaki sebebi öğrenebilir miyim?
Kusura bakmayin ama ben direk ona takildim. ( ohh canima degsinn...) emojisi gibi algilaniyordaMuhtemelen veya Tam emin degilim anlaminda koydum.!
Emaojiye neden takildiniz hayirdir?
Kusura bakmayin ama ben direk ona takildim. ( ohh canima degsinn...) emojisi gibi algilaniyorda![]()
Amin.. iste dedim ya öyle algilaniyorBaskalarinin acisindan beslenen biri degilim cok şükür.
Aksine kimyasal gebelik gebelik gecirmis biri olarak cokda üzüldüm konu sahibine.Rabbim tez zamanda kucagini doldursun insallah.
kaç olduğuna bağlı değerlerin benimde var sürekli baktırıyorum tsh 4 ün altında olmalı meselaTroit etkiliyor mu hamile kakmayı