Hamile doktor kontrolünde kan ve idrar

Wintergirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2025
59
11
3
29
Hamilelikte aylık kontrolde doktorunuz sizden ne sıklıkla idrar ve kan tahlili istiyor. benden şu ana kadar sadece hep aile hekimi istedi doktor sadece beşinci haftamdayken istemişti şu an 16. haftamdayım. Bu normal mi?
Bugün aile hekimi sayesinde ast ve alt değerimin yüksek olduğunu öğrendim mesela. Sizce doktorumu değiştirmeli miyim?
Bir de kontrolde sadece tansiyonuma bakıyo hiç kiloma da bakmadı

Her ay kan ve idrar baktrmak lazım kontrollü gitmekte fayda var olmadı doktor değiştirirsiniz devlette kiloya bakmıyorlar da özelde bakıyorlar

Her ay kan ve idrar baktrmak lazım kontrollü gitmekte fayda var olmadı doktor değiştirirsiniz devlette kiloya bakmıyorlar da özelde bakıyorlar
Özele gidiyorum zaten hep aile hekimi istiyor kan garip bir şekilde. O olmasa dediğim gibi anlamayacaktık. Özeldeki doktorum kiloma da bakmıyor kan ve idrarıma da. Dün kendim gösterdim aile hekimi kanıma baktı size gelmeden önce göstereyim diye dedim. Öyle bakayım dedi

Özele gidiyorum zaten hep aile hekimi istiyor kan garip bir şekilde. O olmasa dediğim gibi anlamayacaktık. Özeldeki doktorum kiloma da bakmıyor kan ve idrarıma da. Dün kendim gösterdim aile hekimi kanıma baktı size gelmeden önce göstereyim diye dedim. Öyle bakayım dedi
Çok enteresan doktorunu değiştir dicem de hastaneye kaynaklı mı acaba bilmiyorum benim özeldeki de idrar tahliline önem vermemişti bende bilmiyordum meğerse enfeksiyon varmış sakın ihmal etme

Back
X