kendısı zaten sevınmıyen bır gelın kaynanasıyla anlaşamior zaten offf ya sinir oluorum o kadına zeka yoksunu bırı ama ettını ceker dıye duşunuorum kendısı cocuklarını babanesınden soguttugu gıbı kendısıde torunu tarafından sevılmıcekYahu madem kiymetliydi unutamadin onu alsaydin zeka engelli kadin akli dengesi yerinde degil heralde hamile olmana gerek yok ki uyuz oluyorum boyle kaynanalara. Kendileri gelin olmamis gibi muamele yapiyorlar. Hic takma o senin gicik olmani istiyor sen aksine gulerek cevap ver ogluna da soyle biriktirmeden yaptiklarini evinde huzursuz da olmani istiyo belli hic agzinin tadini bozma
Heralde yani kimse yasattiklarini yasamadan ölmez bence yazik ya sevgi gostermek bu yaptiklarindan daha basit ama kafalari calismiyo senden yana bi sorunu varsa konussun senlekendısı zaten sevınmıyen bır gelın kaynanasıyla anlaşamior zaten offf ya sinir oluorum o kadına zeka yoksunu bırı ama ettını ceker dıye duşunuorum kendısı cocuklarını babanesınden soguttugu gıbı kendısıde torunu tarafından sevılmıcek
Heralde yani kimse yasattiklarini yasamadan ölmez bence yazik ya sevgi gostermek bu yaptiklarindan daha basit ama kafalari calismiyo senden yana bi sorunu varsa konussun senle
evet anlattiginda ayni sekli yaptim eski sevgilisini savundum hata esimin cunku kizin bi sucu yok esimle anlasamamalari ikiside kafa yapisi ayni olmamasi ve yaslari kucuk olmasiydi tabi ilk baslarda ilk donemlerimde kiskanirdim ama 3 sene gecti ve esim bu saaten sonra beni terketsede etmesede ne yaparsa da fazla umrumda degil sanirim hamileligin etirdigi birsey esim ikinci plana dustu bebegimi daha fazla dusunuorum kendimden bile kendime kiyafet bile almiorum ki eskiden aliveris hastasiydim ama simdi bebek once gelior ve kaynanama gelince o anlattiginda umursamadim bile kadini aslinda kagale bile almadim gorumcem annesine laf atti ama yalanini ogrendigim an suratina vurdum tabi hani eski sevgilisiyle gorusmustun dedim ve onuda kivirdi hata yuzune de vurdum arkasinda duramican soz etme yalanini yuzune vuruyorum hala baska yalan soyluon dedim hoparloru acikti gorumcem de duyuyordu oda destek veriordu zaten iste anlicam karakter yoksulu bir varlikBen olsam güler geçerim.sinir olabilirim azcık ama kaynanama yansitmam.tapusu bende artık geçti onun devri diye de söylerim.eski sevgili olduğu içindir övgüler,gelin değil ya.çoğu kaynanada var bu özellik sanırım
Yüzüne bunlarıda söylüyorsanız ne güzel işte.içinizde tutmayın kafayda da takmayın.ugrassin dursun ordaevet anlattiginda ayni sekli yaptim eski sevgilisini savundum hata esimin cunku kizin bi sucu yok esimle anlasamamalari ikiside kafa yapisi ayni olmamasi ve yaslari kucuk olmasiydi tabi ilk baslarda ilk donemlerimde kiskanirdim ama 3 sene gecti ve esim bu saaten sonra beni terketsede etmesede ne yaparsa da fazla umrumda degil sanirim hamileligin etirdigi birsey esim ikinci plana dustu bebegimi daha fazla dusunuorum kendimden bile kendime kiyafet bile almiorum ki eskiden aliveris hastasiydim ama simdi bebek once gelior ve kaynanama gelince o anlattiginda umursamadim bile kadini aslinda kagale bile almadim gorumcem annesine laf atti ama yalanini ogrendigim an suratina vurdum tabi hani eski sevgilisiyle gorusmustun dedim ve onuda kivirdi hata yuzune de vurdum arkasinda duramican soz etme yalanini yuzune vuruyorum hala baska yalan soyluon dedim hoparloru acikti gorumcem de duyuyordu oda destek veriordu zaten iste anlicam karakter yoksulu bir varlik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?