Hamile gelinini kiskandirmaya calisan kaynana?

nananu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2018
247
213
23
Selam kizlar ... Ben nerdeyse 3 senedir evliyim .
Ve suan 26 haftalik hamileyim .
Bundan bir ay once kaynam kayin babam ve gorumcem , alisverise cikmistik . Alisveriste yemek yerken kaynanam esimin eski sevgilisinin konusunu acti kizi ovmeler kizla ben bu sene konustum ama resmen beni kiskandirma cabalariydi ! Kiskanmadim cunku artik kizi taniyorum ve cocukluk askiydi esimin bitti gitti ben varim hayatinda ve bebegimiz olucak sonucta :)

Ama kadına gıcık kapmaya başladim , birde ogrendimki konusma gorusme yok yalanini yuzune vurdugumda tekrar bir kivirmalar oldu ! Esimde bugun bana sen kac defa annemi aradin dedi ! Esime annesinin yaptiklarini anlatmadim biriktiriyorum herseyi ama bir gun patlicamida biliorum ne yapicami da bilmiorum bi akil almak istiorum sizden acikcasi

Bir kadin neden hamile birini kiskandirir ki o donem hasas bir donem oldugunu bildigi halde ?! onu gectim zevk mi alior acaba ogluyla tartismam ? baska bi amac olamaz bu durumun ?! durup durur ken boyle yalan soylemesi kiskandirmak neden ?!

Tabiki zevk alıyor olanı eşine olduğu gibi aktar anasının ne olduğunu ogrensin konu sahibi kusura bakma ama gıcık oldum kayinvalidene bu ne ya sen onun torununu tasiyosun + hamilesin :sinirli:

ya iste ama esimede bu konu hakinda guvenmiorum acikcasi beni savunup savunmica acisindan :/ bir kac hafta sonra gelicek yurt disina , suan ben yurt disindayim esimde turkiyede orda annesiyle annesi yalan dolanla beni suclu da yapabilir ki o sirada kendimi savunucak hic bir cagrem yok bunlari dusundukce esimede gicik kapiorum

Hahahah aynı olay benimde başıma gelmişti hamile değilim ama 2 yaşında oğlum var bu yaz işte öyle kızdı çok seviyordum onu eşim askere gidince bile gelmistirler üstüne inst kızı takip isteği atmış bana gösterdi benim tepem attı birşey demedim kaldiki bn eşimle tanıştığımda bana bahsetmişti eski sevgilisini 1 aylık mevzu yani dallanıp budaklanmadan birşey değil neyse bende dedim anne madem seviyorsun o kızı eklemlerinde ev adresini al yaşlanınca ona gönderelim seni sevenler ayrılmasın dedim birşey diyemedi bozuldu ya cidden o kadar boş insanalr varki hayatta kafamıza takip duusndugumuze deymez boşver sende onu çatlar bırak terbiyesiz şeyler bizim annelerimiz damatlara dese hoş olur mu böyle birseyi

Bence soyle herşeyi yaşandığı zaman.Sonra pişman olursun.Sen biriktirirken kaynanan hanesine artı puan dolduruyordur haberin yokken eşine senle ilgili şeyler anlatıp.

Yahu madem kiymetliydi unutamadin onu alsaydin zeka engelli kadin akli dengesi yerinde degil heralde hamile olmana gerek yok ki uyuz oluyorum boyle kaynanalara. Kendileri gelin olmamis gibi muamele yapiyorlar. Hic takma o senin gicik olmani istiyor sen aksine gulerek cevap ver ogluna da soyle biriktirmeden yaptiklarini evinde huzursuz da olmani istiyo belli hic agzinin tadini bozma

Yahu madem kiymetliydi unutamadin onu alsaydin zeka engelli kadin akli dengesi yerinde degil heralde hamile olmana gerek yok ki uyuz oluyorum boyle kaynanalara. Kendileri gelin olmamis gibi muamele yapiyorlar. Hic takma o senin gicik olmani istiyor sen aksine gulerek cevap ver ogluna da soyle biriktirmeden yaptiklarini evinde huzursuz da olmani istiyo belli hic agzinin tadini bozma
kendısı zaten sevınmıyen bır gelın kaynanasıyla anlaşamior zaten offf ya sinir oluorum o kadına zeka yoksunu bırı ama ettını ceker dıye duşunuorum kendısı cocuklarını babanesınden soguttugu gıbı kendısıde torunu tarafından sevılmıcek

kendısı zaten sevınmıyen bır gelın kaynanasıyla anlaşamior zaten offf ya sinir oluorum o kadına zeka yoksunu bırı ama ettını ceker dıye duşunuorum kendısı cocuklarını babanesınden soguttugu gıbı kendısıde torunu tarafından sevılmıcek
Heralde yani kimse yasattiklarini yasamadan ölmez bence yazik ya sevgi gostermek bu yaptiklarindan daha basit ama kafalari calismiyo senden yana bi sorunu varsa konussun senle

Ben olsam güler geçerim.sinir olabilirim azcık ama kaynanama yansitmam.tapusu bende artık geçti onun devri diye de söylerim.eski sevgili olduğu içindir övgüler,gelin değil ya.çoğu kaynanada var bu özellik sanırım

Heralde yani kimse yasattiklarini yasamadan ölmez bence yazik ya sevgi gostermek bu yaptiklarindan daha basit ama kafalari calismiyo senden yana bi sorunu varsa konussun senle

Ya onlarin sulalesi sanirim oyle hep gelinler konusunda sansizlar :/

Kardesi karisiyla ayrildi kadinin adini o.. cikartilar kardesini aldati falan dediler birde bunu yegenlerininnyaninda diyorlar ( kadinin cocugunun yaninda) ha bu arada kadin kendini hic ezdirmedi kaynanam ve ablasi olduklari yerde eve hukmetmeye calisti

diger kardesinin karisina karisti ama gene o yenge sevilmior :/

ablasinin karisini da ayni sekilde kotuluyorlar anlicam esim iyi ama yanlis bir aileye dustum bu yuzden turkiyeyi terk etmek en mantiklisiydi benim icin 1 yada 2 senede bir 1-2 hafta gorucem insanlar olur

Ben olsam güler geçerim.sinir olabilirim azcık ama kaynanama yansitmam.tapusu bende artık geçti onun devri diye de söylerim.eski sevgili olduğu içindir övgüler,gelin değil ya.çoğu kaynanada var bu özellik sanırım
evet anlattiginda ayni sekli yaptim eski sevgilisini savundum hata esimin cunku kizin bi sucu yok esimle anlasamamalari ikiside kafa yapisi ayni olmamasi ve yaslari kucuk olmasiydi tabi ilk baslarda ilk donemlerimde kiskanirdim ama 3 sene gecti ve esim bu saaten sonra beni terketsede etmesede ne yaparsa da fazla umrumda degil sanirim hamileligin etirdigi birsey esim ikinci plana dustu bebegimi daha fazla dusunuorum kendimden bile kendime kiyafet bile almiorum ki eskiden aliveris hastasiydim ama simdi bebek once gelior ve kaynanama gelince o anlattiginda umursamadim bile kadini aslinda kagale bile almadim gorumcem annesine laf atti ama yalanini ogrendigim an suratina vurdum tabi hani eski sevgilisiyle gorusmustun dedim ve onuda kivirdi hata yuzune de vurdum arkasinda duramican soz etme yalanini yuzune vuruyorum hala baska yalan soyluon dedim hoparloru acikti gorumcem de duyuyordu oda destek veriordu zaten iste anlicam karakter yoksulu bir varlik

evet anlattiginda ayni sekli yaptim eski sevgilisini savundum hata esimin cunku kizin bi sucu yok esimle anlasamamalari ikiside kafa yapisi ayni olmamasi ve yaslari kucuk olmasiydi tabi ilk baslarda ilk donemlerimde kiskanirdim ama 3 sene gecti ve esim bu saaten sonra beni terketsede etmesede ne yaparsa da fazla umrumda degil sanirim hamileligin etirdigi birsey esim ikinci plana dustu bebegimi daha fazla dusunuorum kendimden bile kendime kiyafet bile almiorum ki eskiden aliveris hastasiydim ama simdi bebek once gelior ve kaynanama gelince o anlattiginda umursamadim bile kadini aslinda kagale bile almadim gorumcem annesine laf atti ama yalanini ogrendigim an suratina vurdum tabi hani eski sevgilisiyle gorusmustun dedim ve onuda kivirdi hata yuzune de vurdum arkasinda duramican soz etme yalanini yuzune vuruyorum hala baska yalan soyluon dedim hoparloru acikti gorumcem de duyuyordu oda destek veriordu zaten iste anlicam karakter yoksulu bir varlik
Yüzüne bunlarıda söylüyorsanız ne güzel işte.içinizde tutmayın kafayda da takmayın.ugrassin dursun orda

Ne bırıktırcen ya soyle esıne gıtsın ama once ses kaydına al yoksa ınanmıyolar. Yıne bı terbıyesız ahlaksız ve acımasız bı kaynana daha....

Birde bu kaynanaların evlendikten sonra kıymete binen oğulları versiyonu var :/ bizlerde mi böyle olacaz acaba ya :/

vallahi bu kaynanalara acımayacaksın.onlar oğluşlarını dolduruyorlarsa siz de kocişlerinize her şeyi olduğu gibi gazlaya gazlaya anlatacaksınız.

Back
X